Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πρώτη τοποθέτηση Κακλαμάνου που επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου! (vd)

Η πρώτη τοποθέτηση Κακλαμάνου που επανεκλέχτηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου! (vd)
Στην πρώτη του τοποθέτηση, ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, που επανεκλέχτηκε, ο Τάσος Κακλαμάνος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο γα την τιμή που του έκανε για δεύτερη συνεχή φορά. «Κύριοι συνάδελφοι, σας ευχαριστώ όλους. Θεωρώ ότι είμαι της επιλογής όλων. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν έχει καμία αξία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την παράταξή μου, για την τιμή που μου έκανε να αποδεχτείτε την πρόταση του Δημάρχου. Περάσαμε 2,5 χρόνια πολύ καλά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπορεί κάποια στιγμή να στενοχωρηθήκαμε, δεν έγινε εκ προθέσεως, δεν είχα πρόθεση ούτε να σας υποβαθμίσω, ούτε να σας μαλώνω, αλλά ένιωθα την ανάγκη να διασφαλίσω το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Το ίδιο θα κάνω και τώρα.»

Ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κοσκινάς ευχαρίστησε όλο το σώμα και είπε ότι θα συνεχίσει να βοηθά για την ομαλή λειτουργία του συμβουλίου.
Ο Ηλίας Τότσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο να τον πρότεινε για γραμματέα και ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που με την ψήφο τους τον έστειλαν στη θέση αυτή. «Θα προσπαθήσω κι από αυτό το μετερίζι να κάνω το καθήκον μου και α προσφέρω στο δημοτικό συμβούλιο». 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...