Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προσλήψεις εγκρίνει το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης

Προσλήψεις εγκρίνει το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης
Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης συνεδριάζει, στις 8.00 το βράδυ της Τρίτης και ένα από τα θέματα είναι να εγκρίνει την πρόσληψη τριών (3) Χειριστών μηχανημάτων έργων.
Η πρόσληψη του προσωπικού κρίνεται απολύτως απαραίτητη τόσο για τις ανάγκες της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας όσο και για τις ανάγκες της υπηρεσίας Τεχνικών Έργων και κυρίως προκειμένου να γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης βατότητας των αγροτικών χωματόδρομων και του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου, καθαρισμός και διαμόρφωση ρείθρων, ισοπέδωση οδοστρωμάτων, εκχιονισμοί κατά τους χειμερινούς μήνες, δημιουργία αντιπυρικών ζωνών κ.τ.λ.
Η πιο πάνω ανάγκη είναι πιο επιτακτική για τις Δ.Ε. Τρίπολης, Τεγέας, Κορυθίου, Μαντινείας, Σκιρίτιδας και Βαλτετσίου του Δήμου μας που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 25ης Ιουνίου 2016 και για τις οποίες ο Δήμος βρίσκεται σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης.
 
Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται να εγκρίνει  την πρόσληψη ενός  (1) χειριστή Μηχανημάτων Έργων/Οδηγού,   κατηγορίας εκπαίδευσης Δ.Ε, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου διάρκειας οκτώ (8) μηνών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...