Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπρακουμάτσου: «Σε λίγες μέρες θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ»

Μπρακουμάτσου: «Σε λίγες μέρες θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΚΕΔΗΤ»

Ύστερα από ερωτήσεις που έθεσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης, η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ, Δώρα Μπρακουμάτσου, έδωσε απαντήσεις για τις καθυστερήσεις πληρωμών σε εργαζόμενους των παιδικών σταθμών.

«Σήμερα είχαμε επικοινωνία με την ΕΤΤΑ και μας ζητήθηκε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Θα πληρωθούν μέσα σε μία εβδομάδα. Θα μαζέψουμε τα στοιχεία μέχρι την Παρασκευή. Το σίγουρο είναι ότι οι εργαζόμενοι θα κάνουν Πάσχα.

Οι υπάλληλοι διοικητικοί είναι ξεχρεωμένοι, δύο μήνες χρωστάμε για το «Βοήθεια στο Σπίτι», και έξι μήνες για τους εργαζόμενους.

Η ενημέρωση που έχουμε κι αυτό είναι θετικό ότι πλέον η Κυβέρνηση στέλνει κάθε μήνα τα λεφτά των εργαζομένων και όχι κάθε τρίμηνο. Κάθε μήνα θα μαζεύουμε τα δικαιολογητικά και θα στέλνουμε στην ΕΕΤΑΑ.»

3 σχόλια

  • Δημητρης
    Δημητρης Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 23:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Το οτι θα πληρωθούν μετά απο απραγία 6μηνων μένει ασχολίαστο, και πόσους μήνες θα πληρωθούν αναπάντητο ,και ποτε πάλι?Μαλλον το 15αυγουστο. θα πληρώνονται μάλλον κάθε φορά που θα πρέπει να πάρουν αρνί.

  • βοσινιωτης
    βοσινιωτης Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 21:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αστω ΔΩΡΑ μην ορκιζεσαι και παθουμε καμοια ζημια !!!!!!!Με το πορισμα των ελεκτων τι εγινε ;;το πηρες ή φυγανε και αυτοι λογο εμπλοκης;;;

  • Ολγάκι
    Ολγάκι Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    θα κάνουν Πάσχα...άρα από τους 6 μήνες θα πληρωθούν μόνο για το αρνί ; και επίσης με ποια δικαιολογία επιλέγονται πότε θα πληρωθούν, πότε και πόσο;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...