Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μειωμένο νερό και για την πόλη και για τα χωριά ζήτησε ο Κώστας Τζιούμης

Μειωμένο νερό και για την πόλη και για τα χωριά ζήτησε ο Κώστας Τζιούμης

Στη συζήτηση για το νέο τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ, για τα χωριά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη Αύριο" Κώστας Τζιούμης κατάθεσε την πρόταση να αποσυρθεί το θέμα και να έρθει εντός  δύο μηνών μια συνολική οικονομοτεχνική μελέτη για φθηνό τιμολόγιο για όλους χωρίς ανισότητες, αλλά απορρίφθηκε.

Στις τοποθετήσεις του, είπε: «Μετά από δέκα περίπου μήνες που είχαμε ψηφίσει τότε και παρά τις διαφωνίες μας και αφού ακούσαμε πολλούς λεονταρισμούς από τον Δήμαρχο κατά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σήμερα επανέρχεται το τιμολόγιο με μια οικονομοτεχνική μελέτη που απαιτούσε και απαιτεί ο νόμος. Δεν μπορεί να φτιάξει τιμολόγιο αν δεν συνοδεύεται από οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας.

Φτιάξατε τώρα τη μελέτη και χαίρομαι που σας άκουσα κ. Δήμαρχε να δίνεται συγχαρητήρια στους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΤ διότι την προηγούμενη φορά τους κατηγορούσατε ότι δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Η μελέτη πάσχει από πολλά σημεία. Δεν αποδεικνύει βιωσιμότητα της επιχείρησης. Το χειρότερο είναι η προχειρότητα. Μπάζει από πολλές μεριές και υπάρχει περίπτωση να απορριφτεί από την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Υπάρχει μία τεράστια αδικία των 10 χωριών του πρώην Δήμου Τρίπολης με τα άλλα χωριά. Δεν μπορεί το Θάνα να πληρώνει τριπλάσια τιμή από το Τζίβα που είναι δίπλα. Αυτή η αδικία πρέπει να αρθεί. Τα ίδια μας είχε πει και πέρυσι ο Δήμαρχος.

Η πρόταση είναι να αποσυρθεί το θέμα και σε δύο μήνες η υπηρεσία να συντάξει μια πλήρης, σοβαρή οικονομοτεχνική μελέτη για την πόλη και όλα τα χωριά. Να μειωθεί το νερό και στην πόλη και στα χωριά.» 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...