Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Πρόταση να μην αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα από τις καφετέριες λίγο πριν τις παρελάσεις!

Τρίπολη - Πρόταση να μην αναπτύσσονται τραπεζοκαθίσματα από τις καφετέριες λίγο πριν τις παρελάσεις!

Μία πρόταση που αφορά τις παρελάσεις σε συνδυασμό με τον τρόπο λειτουργίας των καφετεριών ακτάθεσε ο πρώην Αντιδήμαρχος, Ζαφέιρης Μπισιούλης, στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Μπισιούλης είπε ότι «για τις παρελάσεις να λαμβάνεται μέριμνα εκ των προτέρων, δεν ξέρω αν γίνεται και αν συμπεριλαμβάνεται στην κανονιστική λειτουργία των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τραπεζοκαθίσματα, ώστε μια ώρα πριν και μισή ώρα μετά να μην αναπτύσσουν και να μην επιτρέπουν να κάθονται επισκέπτες προς το μέρος του δρόμου που γίνεται η παρέλαση για δύο λόγους. Ο ένας λόγος είναι ότι λίγο πριν την παρέλαση ο δήμος βάζει σχοινιά και ο κόσμος συνωστίζεται στα πεζοδρόμια για να μπορέσει να παρακολουθήσει. Η παρέλαση δεν είναι ένα καλαμπούρι. Παρελαύνουν άνθρωποι που οι περισσότεροι το πιστεύουν για να τιμήσουν τους ήρωες που θύμισαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς να παρακολουθήσουμε τις παρελάσεις. Εμποδίζεται ο κόσμος να κυκλοφορήσει εκεί που υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα και από την άλλη είναι εντελώς αντιαισθητικό να βλέπεις ταυτόχρονα να συνυπάρχουν χωρίς κανένα σύνορο δύο εντελώς διαφορετικά συναισθήματα, από τη μια μεριά αυτός που πήγε να δει την παρέλαση και να χειροκροτήσει  και κολλητά να βλέπεις μία απόλυτα αδιαφορία αλλά να πίνουν μέριμνα, φωνασκώντας και χαχανίζοντας τον καφέ.

Αυτό θέματα να βρούμε τρόπο να το απαλύνουμε.»

Στην απάντησή του, ο Δήμαρχος κ. Παυλής, είπε … «είναι δύσκολο να παρέμβουμε σε αυτό, πλην όμως σκέφτομαι τώρα, θα το συστήσω και με την υπηρεσία, όταν δίνει άδεια κατάληψης του χώρου, να προβλέπεται μία ιδιαίτερη πρόνοια για αυτές τις περιπτώσεις.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...