Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΚΕΔΗΤ: "Να γίνει μία σοβαρή συζήτηση να δούμε που πάει επιχείρηση" ζητά ο Σμυρνιώτης

ΚΕΔΗΤ: "Να γίνει μία σοβαρή συζήτηση να δούμε που πάει επιχείρηση" ζητά ο Σμυρνιώτης
Το κοινό αίτημα όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, για να γίνει ειδική συνεδρίαση για την ΚΕΔΗΤ, ανακοίνωσε χθες ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης.
Ουσιαστικά, την πρωτοβουλία αυτή, ο κ. Σμυρνιώτης την είχε προαναγγείλει μερικές μέρες πριν, όταν είχε δώσει συνέντευξη τύπου και είχε αναφερθεί στα προβλήματα της ΚΕΔΗΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα αυτό συνυπέγραψαν 16 δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και το κατάθεσαν προς το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να γίνει έκτακτη συνεδρίαση, μέσα στις επόμενες έξι μέρες.
Συγκεκριμένα ζητούν να συζητηθεί ο οικονομικός απολογισμός της ΚΕΔΗΤ τουλάχιστον για τη διετία 2015 και 2016, η σημερινή πραγματική οικονομική θέση της ΚΕΔΗΤ και οι προοπτικές βιωσιμότητας της ΚΕΔΗΤ.
Ο κ. Σμυρνιώτης έκανε λόγο για άνοιγμα 200.000 ευρώ που –όπως είπε- αυτό το ποσό ειπώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΗΤ, ενώ επισήμανε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει χρηματοδότηση κάθε μήνα από την ΕΕΤΤΑ και να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι επί επτά μήνες στους παιδικούς σταθμούς. «Να συζητήσουμε σοβαρά τι έχει γίνει στην ΚΕΔΗΤ, να μην στρουθοκαμηλίζουμε, δεν μπορεί να τελειώσει αυτή η υπόθεση με την καρατόμηση του κ. Τσούκα. Να γίνει μία σοβαρή συζήτηση να δούμε που πάει επιχείρηση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...