Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Μεγάλη προσοχή, όταν πιάνουμε τιμόνι" το μήνυμα της ημερίδας του Δήμου Τρίπολης (vd)

"Μεγάλη προσοχή, όταν πιάνουμε τιμόνι" το μήνυμα της ημερίδας του Δήμου Τρίπολης (vd)
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που ασκεί ο Δήμος Τρίπολης πήρε την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο διοργάνωσε μία ξεχωριστή ημερίδα για την οδική ασφάλεια.
Τίτλος της ημερίδας “Οδήγηση η πιο επικίνδυνη καθημερινή μας συνήθεια”.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, την Κυριακή 2 Απριλίου και την παρακολούθησε αρκετός κόσμος, καθώς και φαντάροι.
Παρουσιαστής της ημερίδας ήταν ο Τάκης Πουρναράκης ενώ μίλησαν εκπρόσωποι από την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο κυρίως για τους παράγοντες που προκαλούν τα τροχαία αλλά και τη διαδικασία που ακολουθεί ένα τροχαίο ατύχημα.
Στην ημερίδα ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα θέματα γύρω από τους παράγοντες κινδύνου και στοιχεία που αφορούν στα τροχαία ατυχήματα που δυστυχώς κατατάσσουν τη χώρα μας στις πρώτες θέσεις κατάταξης με νεκρούς και τραυματίες σε ατυχήματα που συμβαίνουν στο δρόμο.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αναφέρθηκε και αυτός στο σοβαρό θέμα και τόνισε πως θα πρέπει όλοι μας να ευαισθητοποιηθούμε και να κατανοήσουμε πως η οδήγηση εγκυμονεί κινδύνους και να είμαστε προσεκτικοί όταν πιάνουμε τιμόνι.
Επίσης ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες που απαιτούνται ώστε να λειτουργήσει πλήρως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής που έχει κατασκευαστεί στο Μερκοβούνι και είναι ανενεργό.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ημερίδα.

Εκδήλωση δήμου Τρίπολης για οδική ασφάλεια www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...