Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη – Αλλάζουν τα «κουτιά» του ΟΤΕ για ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ!

Τρίπολη – Αλλάζουν τα «κουτιά» του ΟΤΕ για ακόμα πιο γρήγορο ίντερνετ!

Αυτές τις ημέρες, σε διάφορα σημεία της Τρίπολης, έχει ξεκινήσει η τοποθέτηση νέων καμπινών του ΟΤΕ, 15 καμπινών τύπου Γ2 (διαστάσεων 1,60 m (μήκος) x 0,60m (πλάτος) και 73 καμπινών Γ3 (διαστάσεων 1,20 m (μήκος) x 0,55m (πλάτος) οι οποίες τοποθετούνται επί βάσεως σκυροδέματος, με σκοπό την αναβάθμιση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με κατασκευή δικτύου οπτικών ινών.
Μάλιστα σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, είχε αποφασιστεί κατά πλειοψηφία η δωρεάν παραχώρηση αυτών των χώρων στον ΟΤΕ, από τον Δήμο.

Τότε, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής είχε πει: «Μάς ενημέρωσε ο ΟΤΕ ότι έχει ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα το οποίο είναι σε εξέλιξη πλέον μέσα στο 2017 και θα αλλάξουν όλα τα καφάο που έχουμε μέσα στην Πόλη καινούργιας τεχνολογίας και τα λοιπά θα έχουν ταχύτητες στα εκατό όπως λένε, εν πάση περιπτώσει, μακάρι να είναι και έτσι και από εκεί και πέρα ζήτησε στις υπάρχουσες θέσεις να βάλουν καινούργια ή τροποποιημένα σε κάποιες άλλες θέσεις που έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στα πεζοδρόμια και σε κάποια σημεία τέτοια. Μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου ζήτησε η Τεχνική Υπηρεσία του ΟΤΕ να επισκεφθεί όλα τα σημεία και όπου έχουμε προβλήματα ή μας έχουν δημιουργήσει τα καφάο προβλήματα να μεταφερθούν γιατί εγώ αυτό μπορώ να καταλάβω απλά και να μπουν σε σημεία τέτοια που πραγματικά δεν εμποδίζουν και δεν δημιουργούν προβλήματα. Βέβαια ο εκσυγχρονισμός είναι κάτι θετικό δεν το συζητάμε. Από εκεί και πέρα αυτή η εργολαβία κατά κάποιο τρόπο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι 30-6ου του 2017 είναι ασφυκτικές οι προθεσμίες και οι πιέσεις που γίνονται προκειμένου να προχωρήσει αυτό το έργο.»

Ενώ, στη συνέχεια, τόνισε ότι «γίνεται παρέμβαση και στα δημοτικά διαμερίσματα, μου ζητήθηκε λίστα που δεν έχουν πάει οι διαδρομές με τα ευρυζωνικά και τα λοιπά, για παράδειγμα στο Κακούρι, που τυχαίνει να είναι και το χωριό μου, δεν οδεύουν τα δίκτυα προς τα εκεί, αλλάζουν ολόκληρο το σύστημα εκεί που το έχουν, βάζουν καινούργιο, πολύ μεγαλύτερο και θα δοθεί από εκεί δυνατότητα. Το ίδιο βέβαια θα γίνει και στα άλλα χωριά.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...