Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Η βόλτα" - Μία ταινία μικρού μήκους γυρισμένη στο κέντρο της Τρίπολης! (vd)

"Η βόλτα" - Μία ταινία μικρού μήκους γυρισμένη στο κέντρο της Τρίπολης! (vd)
Όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα, λόγω προβλημάτων υγείας, δεν έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Τρίπολης, τότε η πρώτη της βόλτα στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο της πόλης, κρύβει μεγάλες συγκινήσεις.
Το θέμα αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να δημιουργήσουν μία ταινία μικρού μήκους, η μαμά Κατερίνα Σιάμπου και η κόρη Ελέσσα Μπιστόλα.
Η ταινία προβλήθηκε στο κινηματογρραφικό φεστιβάλ "Arcadian Screenings".
Η Κ. Σιάμπου γράφει: «Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνω –όπως φαντάζομαι και ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μου- είναι το πέρασμα από το κέντρο της πόλης. Αυτές οι γλυκές απογευματινές ώρες γεμάτες από εικόνες και ήχους. Τα παιδιά πάνω στα ποδήλατα, τα μωρά στα βρεφικά τους καρότσια, τους συμπολίτες όλων των ηλικιών να σιγοκουβεντιάζουν.... με συντροφεύουν πολλά απογεύματα... Πόσο μάλλον αν στερηθείς την δυνατότητα της αυτόνομης κίνησης. .. όταν τα αυτονόητα γίνουν σπάνια...Η έκπληξη να βλέπεις πόσο άλλαξε, προς το καλύτερο ο χώρος, από τότε που εσύ τον θυμάσαι.... τόσο που μπορεί πια να αγκαλιάσει και τις δικές σου ιδιαιτερότητες και μπορείς και εσύ να τον απολαύσεις. Η Μαρία μας, εκτός από αξιολάτρευτη μητέρα μου, είναι και μια αγωνίστρια στο στίβο της ζωής. Απολαμβάνει την πρώτη της βόλτα, στο κέντρο της πόλης, μετά από πολλά χρόνια αποκλεισμού της από αυτό, λόγω υγείας.» 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...