Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Φεύγει ο ποδηλατικός σταθμός από την "Ελευθερίου Βενιζέλου"

Τρίπολη - Φεύγει ο ποδηλατικός σταθμός από την "Ελευθερίου Βενιζέλου"
Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη μετακίνηση του ποδηλατικού σταθμού που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 3.
Η μετακίνηση του ποδηλατικού σταθμού να γίνει στην οδό τέρμα Χατζηχρήστου, πίσω από την πλατεία Άρεως, σε ήδη καθορισμένο σημείο από το παρελθόν που υπήρχε ποδηλατικός σταθμός ή έμπροσθεν του καταστήματος του κ.Λυμπερόπουλου στην πλατεία Ανεξαρτησίας και τα ποδήλατα να μεταφερθούν στην αποθήκη του Δήμου μέχρι νεωτέρας.

Η ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

κ. Νικολάου Δημήτριος: Ποδηλατικός σταθμός, μια χαρά. Ποδήλατα; Που είναι τα ποδήλατα; Εδώ επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής το Δημοτικό Συμβούλιο είχε πάρει απόφαση να δώσει διακόσιες χιλιάδες ευρώ για να αγοραστούν ποδήλατα και να φτιαχτούν ποδηλατικοί σταθμοί και τότε είχα πει ότι με 200 χιλιάδες ευρώ παίρνετε χίλια έως δύο χιλιάδες ποδήλατα, τα αφήνετε αδέσποτα στους δρόμους και ο καθένας παίρνει ποδήλατα και κάνει τη δουλειά του. Τελικά τι απέγιναν τα ποδήλατα και που αλλού υπάρχουν οι ποδηλατικοί σταθμοί; Και πότε θα δούμε ποδήλατο να το χρησιμοποιούν οι δημότες μας;

κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης: Πρώτα από όλα αυτό έγινε με την ευκαιρία μιας δωρεάς στο Δήμο αν δεν κάνω λάθος Υπουργός Υφυπουργός ήταν ο κ. Αηδόνης τότε και είχαμε συμφωνήσει εδώ αυτά τα ποδήλατα να μισθώνονται με ένα συμβολικό ποσό τίμημα από τα ποδηλατάδικα και υπάρχουν τα ποδήλατα εκτός από δύο τρία πουέχουμε δώσει στην Ασέα για τους αρχαιολόγους και λοιπά. Το θέμα είναι που το πάμε γιατί όντως ο άνθρωπος εκεί θέλει να χρησιμοποιήσει το ακίνητό του και είναι μπροστά. Ήταν στο Μέλλο επειδή είχε επιχείρηση με ποδήλατα αντίστοιχα υπήρχε στο Φαρφαρά και τα λοιπά. Το θέμα είναι που το πάμε για να μπορεί ένας άνθρωπος να το διαχειρίζεται αυτό είναι το θέμα.

κ. Πρόεδρος: Θα σας ενημερώσω εγώ ή θα πάει στην πλατεία Ανεξαρτησίας στο ποδηλατάδικο του Λυμπερόπουλου ή θα πάει στου Φαρφαρά τέρμα κάτω στη Χατζηχρήστου.

κ. Σμυρνιώτης Ιωάννης: Καμία αντίρρηση.

κ. Νικολάου Δημήτριος: Δεν διαφωνούμε σε αυτό ποδήλατα δεν βλέπουμε.

κ. Πρόεδρος: Τα ποδήλατα υπάρχουν κ. Νικολάου όλα.

κ. Σωτηρόπουλος Δημήτριος: κ. Πρόεδρε η απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αναφέρει ότι πάει Χατζηχρήστου.

κ. Πρόεδρος: Το αναφέρει ναι το γνωρίζω αλλά προτείνω αν τυχόν δεν μας προκύψει εκεί προσθέτω την πλατεία Ανεξαρτησίας. Η εν λόγω πρόταση του κ. Προέδρου έγινε ομόφωνα δεκτή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...