Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη - Αρνητική εισήγηση για κυκλοφοριακές αλλαγές στην οδό "Καρακάλου"

Τρίπολη - Αρνητική εισήγηση για κυκλοφοριακές αλλαγές στην οδό "Καρακάλου"
Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης συζητήθηκε μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του τμήματος Η/Μ Έργων & Συγκοινωνιών του Δήμου Τρίπολης, από την οποία προκύπτει ότι οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κρίνονται αναγκαίες για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων και την κίνηση των πεζών.

Ο Πρόεδρος Γ. Θεοδωρακόπουλος ανέφερε: «Εισηγούμαι την αρνητική γνωμοδότηση για αυτή την κυκλοφοριακή ρύθμιση, να μην απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση, από τη στιγμή που έχουμε ψηφίσει στο Δ.Σ. κυκλοφοριακή μελέτη και είναι εν ισχύ, εφαρμόζεται η κυκλοφοριακή μελέτη έτσι όπως έχει ψηφιστεί και δεν μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις πλέον και να αλλάζουμε τον σχεδιασμό της μελέτης.»

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας αφού άκουσε τον πρόταση του Προέδρου, έλαβε υπόψη του την υπ’ αριθμ. 49/2017 εισήγηση, την υπ’ αριθμ. 122/2017 μελέτη και μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε ομόφωνα ότι γνωμοδοτεί αρνητικά για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήμα της οδού Καρακάλου, στη Δ.K. Τρίπολης διότι είναι προς υλοποίηση η νέα κυκλοφοριακή μελέτη που έχει ψηφιστεί στο Δ.Σ. και δεν μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις πλέον και να αλλάξει ο σχεδιασμός της μελέτης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...