Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με Προσκόπους γέμισε το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης! (εικόνες)

Με Προσκόπους γέμισε το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης! (εικόνες)

5η Πανελλήνια Μεγάλη Δράση Ανιχνευτών " Ελπίδα 2017" Πελοπόννησος(4-14/8/2017). Η «Ελπίδα» είναι μια πανελλήνια κατασκήνωση ειδικά σχεδιασμένη για Ανιχνευτές (έφηβους ηλικίας 15-18 ετών). Περισσότεροι από 800 Ανιχνευτές και 200 ενήλικες συνοδοί, απ΄όλη την Ελλάδα,χωρισμένοι σε 4 μεγάλες ομάδες, θα εξερευνήσουν τέσσερα διαφορετικά βουνά της Πελοποννήσου: τον Ταΰγετο, τον Πάρνωνα, το Μαίναλο και τον Χελμό.Στη δεύτερη φάση της δράσης, όλες οι ομάδες θα συναντηθούν στην Αρχαία Ολυμπία .

Πρωταρχική επιδίωξη της δράσης είναι μέσα από την έρευνα του φυσικού, κοινωνικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος των περιοχών που θα πραγματοποιηθεί, να συμβάλλει ουσιαστικά στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων για τη διάσωση και προστασία του οικοσυστήματος αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης οι πρόσκοποι επέλεξαν να επισκεφθούν το Πολεμικό Μουσείο/ Παράρτημα Τρίπολης και μέσα από τις συλλογές ,τα κειμήλια , τις φωτογραφίες κτλ. να γνωρίσουν καλύτερα την νεότερη Ελληνική Ιστορία και να φύγουν ενθουσιασμένοι. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...