Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τι θα γίνει τη Νύχτα ... Shock Pirce στην Τρίπολη;

Τι θα γίνει τη Νύχτα ... Shock Pirce στην Τρίπολη;


Την πρώτη της προσπάθεια να οργανώσει μία εκπτωτική νύχτα, με ειδικές τιμές και πολλά events, είναι η Τρίπολη. Αυτό θα γίνει στις 30 Αυγούστου.

Το πολύ θετικό είναι ότι υπάρχει συνεννόηση και καλή συνεργασία ανάμεσα σε Δήμο Τρίπολης, Επιμελητήριο, Εμπορικό Σύλλογο, ΟΕΒΑ και ξενοδόχους.

Πέρα από τις ειδικές προσφορές που θα αποφασίσει η κάθε επιχείρηση ξεχωριστά και που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της βραδιάς, έχουν προγραμματιστεί και άλλες δράσεις!

Την Τετάρτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ληφθούν όλες οι αποφάσεις αυτές που θα επιτρέψουν να γίνουν και τυπικά οι εκδηλώσεις. Στο πλαίσιο της συνεδρίασης, θα γίνει γνωστό όλο το πλαίσιο των εκδηλώσεων.

Σήμερα, όμως, το "Καλημέρα Αρκαδία" δίνει μια πρώτη γεύση...

Η Νύχτα … “Shock Price” θα λειτουργήσει κατά μήκος όλου του κέντρου της πόλης, από την πλατεία Άρεως, την «Εθνικής Αντιστάσεως» και «Τάσου Σεχιώτη», την πλατεία Πετρινού, την κεντρική πλατεία ως και την πάνω αγορά.

Συνολικά, θα υπάρχουν επτά μουσικά σύνολα με μουσικές για όλα τα γούστα, σε πλατείες και δρόμους. Μουσικές από την Ελλάδα και άλλες χώρες, λάτιν, τζαζ και πολλές εκπλήξεις. Όλα αυτά τα μουσικά δρώμενα και events θα μεταδίδονται ηχητικά σε πολλές γωνιές της πόλης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

Επιπλέον, θα υπάρχει γνωστός παρουσιαστής που θα παρουσιάσει τη βραδιά, αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομά του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...