Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης για Άλωση: "Δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίξουμε την προσπάθεια. Μεγάλο το κόστος, τα λεφτά να μείνουν στην πόλη"

Σμυρνιώτης για Άλωση: "Δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίξουμε την προσπάθεια. Μεγάλο το κόστος, τα λεφτά να μείνουν στην πόλη"
Στη συζήτηση για τις εκδηλώσεις της Άλωσης, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης είπε αρχικά «μακάρι το αποτέλεσμα να δικαιώσει αυτούς που το σχεδίασαν». Για να προσθέσει … «Ελπίζω οι εκδηλώσεις να είναι αντάξιες της επετείου, θεωρώ ότι είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά και κατ’ αρχήν εμείς δεν έχουμε αντίρρηση να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που αν και πάλι καθυστερημένα έφτασε να συζητηθεί.»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι πρέπει να κρατούνται έστω τα προσχήματα … «Είναι άκομψο πριν καν αποφασίσουμε για τις εκδηλώσεις, να έχουν ήδη μοιραστεί οι προσκλήσεις.»!

Στη συνέχεια, είπε ότι το κόστος θα έπρεπε να έχει συμπιεστεί και τόνισε: «Δεν πρέπει πάντως να φτάσουμε στα περυσινά φαινόμενα όταν σε αναφορά μας για τα ποσά που στοίχισε η εικόνα και ο ήχος, ο Αντιδήμαρχος είχε πει ότι για την ποιότητα θα μιλήσει η εικόνα και ο ήχος. Εγώ δεν είδα να μιλήσει τίποτα.

Ελπίζω να υπάρχει η στοιχειώδης ευθιξία φέτος και κάνουμε αναθέσεις, αυτά τα χρήματα να μείνουν στην πόλη. Όταν δω να αναβαίνουν στη Διαύγεια οι προμηθευτές, ελπίζω να δικαιωθώ. Αλλιώς, θα συμπεριφερθώ ανάλογα με πέρυσι.»

2 σχόλια

  • Πάνος
    Πάνος Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα ! ...............αντάξιες της επετείου ............ Εσείς τι αντάξιο της επετείου κάνατε όλα αυτά τα χρόνια ? ? ? ΤΙΠΟΤΑ

  • ΗΛΙΑΣ
    ΗΛΙΑΣ Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 21:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ.ΠΑΠΑΤΖΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...