Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άλωση | Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Παυλή για την επιτυχία των εκδηλώσεων

Άλωση | Συγχαρητήρια και ευχαριστίες Παυλή για την επιτυχία των εκδηλώσεων

Μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων της 196ης Επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς ο Δήμαρχος Τρίπολης, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους Συλλόγους και Σωματεία της πόλης και φιλοξενούμενων πόλεων αλλά και όλους όσους συμμετείχαν και δούλεψαν για το επιτυχημένο φετινό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στα χορευτικά σύνολα του Δήμου μας: Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως, Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, Κέντρο Ελληνικού Χορού Τρίπολης, Χορευτικό Συγκρότημα «Αρκαδιανή», Πολιτιστική Κληρονομιά, Λαογραφική Εστία Τρίπολης, Κέντρο Χορού «Χοροτεχνία», Πολιτιστικό Λαογραφικό Σωματείο «Μωραΐτες», Χορευτικός Σύλλογος «Τεγέα», για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα συμμετοχής τους στο χορόδραμα του Σαββάτου αλλά και για την αφοσίωσή τους σε όλα τα στάδια προετοιμασίας.

Ευχαριστίες για το χορόδραμα στη Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, Χορωδία Τρίπολης, Ανδρική Χορωδία Λαυρίου, στη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης για το αφηγηματικό μέρος αλλά και στο 1ο και 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης και σε όλους τους φιλοξενούμενους πρόσκοπους και ανιχνευτές της Πελοποννήσου για το κομμάτι της λαμπαδηδρομίας. Στην οικογένεια Πετρόπουλου από το Βαλτεσινίκο Αρκαδίας, για τη συμμετοχή τους ως ιππείς και την ευγενική παραχώρηση των αλόγων τους για τις ανάγκες του χοροδράματος. Στον Σκοπευτικό Όμιλο παραδοσιακών όπλων Πάτρας και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Τριάδα Καλαμάτας» για τη συμμετοχή τους σε κεντρικούς ρόλους.

Στην παρέλαση των φετινών επετειακών εκδηλώσεων μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους κάνοντας την ακόμα πιο ιδιαίτερη στη συνείδησή μας : Η ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας Καλαβρύτων με αντιπροσωπεία που συνόδευε το λάβαρο της ορκωμοσίας των αγωνιστών του 1821το παράρτημα Λυκείου Ελληνίδων Σπάρτης, ο πολιτιστικός σύλλογος Αγίου Ανδρέα Πραστού, το Εθνολογικό Μουσείο Πάτρας, οι Ελληνομνήμονες Καλαμάτας καθώς και οι Φιλαρμονικές του Δήμου Λουτρακίου και Μεσσήνης. Στο σημείο αυτό ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης για τις πάντα εξαιρετικές εμφανίσεις που μας κάνουν περήφανους.   

Τέλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους υπαλλήλους του Δήμου Τρίπολης που εργάστηκαν εντατικά για την επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο της Τρίπολης και όλους τους επισκέπτες που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης του ιστορικού γεγονότος της Άλωσης.

Δείτε ποιό κάτω φωτογραφίες:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...