Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αγιασμός στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης

Αγιασμός στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης
Αγιασμός πραγματοποιήθηκε, το πρωί του Σαββάτου,  στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. Παρών στον αγιασμό ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής  τόνισε  τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων καθώς και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

"Aγαπητοί μαθητές και γονείς, σαν πρόεδρος του ΝΠΔΔ σας καλωσορίζω στην νέα εκπαιδευτική περίοδος της σχολής μαθητείας της φιλαρμονικής, είμαι υπερήφανος για την δουλειά που γίνεται στην φιλαρμονική του Δήμου Τριπολης και την σχολή μαθητείας. 

H φιλαρμονική μας ειναι πάντα παρον σε πολλές εκδηλώσεις, συναυλίες, λιτανείες όπως επίσης και  τα παιδιά της μαθητείας να ακολουθούν ακούραστα σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, οι οποίες συνεχίζονται με την μεγάλη συναυλία στις 2.12.17 στο Mαλιαροπούλειο θέατρο.

θέλω να ευχαριστήσω θερμά για άλλη μια φορά τον μαέστρο και όλα τα παιδιά της φιλαρμονικής για την προσφορά τους τόσο στον πολιτισμό όσο και στην κοινωνία του Δήμου μας, καθώς δίνουν την δυνατότητα να σε όλα τα παιδιά να γνωρίσουν τον θαυμαστό κόσμο της μουσικής δωρεάν.

τους υπόσχομαι ότι εγώ και το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες τους σε αυτή την μεγάλη τους προσπάθεια". 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...