Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρόταση Τζιούμη για τους συλλόγους που προπονούνται στο κλειστό του 1ου Λυκείου – Θετικός ο Δήμαρχος

Πρόταση Τζιούμη για τους συλλόγους που προπονούνται στο κλειστό του 1ου Λυκείου – Θετικός ο Δήμαρχος

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» Κώστας Τζιούμης ζήτησε το λόγο και προχώρησε σε μία πρόταση για σωματεία που προπονούνται στο κλειστό του 1ου Λυκείου.

«Υπάρχουν πολλές ακαδημίες συλλόγων που χρησιμοποιούν το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου και το κλειστό του ΔΑΚ. Στο κλειστό του ΔΑΚ πληρώνουν ένα ευρώ ανά ώρα. Στο 1ο Λύκειο ήταν 3 ευρώ την ώρα και με πρόσφατη απόφαση έγινε 2 ευρώ την ώρα. Πληρώνουν δηλαδή τα διπλάσια από το ΔΑΚ. Προτείνουμε ο Δήμος να δώσουμε 1.500 ευρώ στο Μυστριώτειο και το ένα ευρώ να το καλύψει ο δήμος και το άλλο ευρώ οι σύλλογοι που θα προπονούνται πλέον στο ΔΑΚ. Θα είναι μεγάλη ανακούφιση για τους συλλόγους.»

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής είπε: «Σε αυτό που λέτε έχετε δίκιο. Αλλά τις αποφάσεις δεν τις παίρνουμε εμείς αλλά το Μυστριώτειο. Δεν βλέπω τα λεφτά που εισπράττει το Μυστριώτειο να πέφτουν στο Μυστριώτειο. Μου έχει τεθεί κι από μένα από τους χρήστες του κλειστού.
Πρέπει να γίνει συμβολαιογραφική μεταβίβαση από την πλευρά του Μυστριώτειου και για να γίνει αυτό πρέπει να έχει νομιμότητα το κτίριο. Δεν προτίθενται απ΄ ότι έχω καταλάβει να πάνε να φτιάξουν τα χαρτιά τους. Θα ζητήσουμε από το Μυστριώτειο από τα έσοδά του να φτιάξει κάποια πράγματα. Κανείς δεν γνωρίζει, κανείς δεν μας λέει τι ακριβώς συμβαίνει και με ποιον τρόπο γίνεται η διαχείριση.
Βλέπω με πολύ ενδιαφέρον την πρότασή σας και θα το εξετάσουμε γιατί πράγματι είναι πολλά τα 2 ευρώ την ώρα για τα σωματεία.»

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Εισαι άσχετος φίλε μου εχεις δει πόσα παιδια δεν μπορούνε να πληρώσουν τους συλλόγους ;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 22:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ Κ. ΤΖΙΟΥΜΗ
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΦΩΝ;;; ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ;;; ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ;;; ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...