Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σμυρνιώτης: "Ο κ. Τσιαμούλος οχτώ χρόνια δεν έχει καταλάβει πως γίνεται η διαχείριση σκουπιδιών"

Σμυρνιώτης: "Ο κ. Τσιαμούλος οχτώ χρόνια δεν έχει καταλάβει πως γίνεται η διαχείριση σκουπιδιών"

Μία ανακοίνωση καταγγελία κατά του κ. Σμυρνιώτη διαβάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο, μία ανακοίνωση από τους συλλόγους Φιλικών και Αγίας Αικατερίνης. Η καταγγελία έγινε μετά από δηλώσεις που έκανε προσφάτως ο κ. Σμρυνιώτης για να μεταφερθούν τα σκουπίδια στο Πλάτωμα. Μάλιστα, έντονη κριτική στον κ. Σμυρνιώτη ασκήθηκε και από τον Νίκο Τσιαμούλο ο οποίος εκτός από αρχηγός δημοτικής παράταξης, είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλικών.

Ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης απάντησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας: "Ο κ. Τσιαμούλος οχτώ χρόνια σε αυτή την αίθουσα μάλλον δεν έχει καταλάβει πως γίνεται η διαχείριση σκουπιδιών και ποιες είναι οι αρμοδιότητες του δήμου. Εγώ δεν έχω αλλάξει στάση καθόλου. Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης ήταν αθωωτικές, διότι κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε. Επιστρέφω όσα είπε για λαγούς.

Για το ΣΔΙΤ, εγώ δεν πολέμησα κανένα ΣΔΙΤ, αφού και η ιδία η κυβέρνηση με καθυστέρηση στο ΣΔΙΤ πάει, ίσως θα μπορούσε να σχεδιαστεί αλλιώς, όμως άλλο το ένα άλλο το άλλο.

Για τις μεταφορές, κάποιες φορές, ομόφωνα ψηφίστηκαν. Η μεταφορά στη Φυλή, ήταν η μόνη διαχείριση που έγινε από το 2003 σε όλη την Πελοπόννησο.

Οι Σύλλογοι θα έπρεπε να δείξουν ευαισθησία και για τον Άγιο Βλάση, όπως για το Πλάτωμα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...