Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το Φθινόπωρο θα δημοπρατηθεί η περιφερειακή της Τρίπολης - Αποσυμφόρηση για την πόλη, σπουδαίο αντιπλημμυρικό έργο

Το Φθινόπωρο θα δημοπρατηθεί η περιφερειακή της Τρίπολης - Αποσυμφόρηση για την πόλη, σπουδαίο αντιπλημμυρικό έργο

© www.kalimera-arkadia.gr

Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την περιφέρεια και τον Δήμο Τρίπολης προχωρά εντός του Φθινοπώρου του 2018 σε δημοπράτηση του περιφερειακού δρόμου της Τρίπολης, με προϋπολογισμό 20.000.000 ευρώ μαζί με τις απαλλοτριώσεις.

Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες, από το βήμα του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αποδήμων Αρκάδων.

Ο κ. Δέδες υπογράμμισε ότι το έργο αποσυμφορίζει το κέντρο της Τρίπολης και ταυτόχρονα είναι ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο, αφού με συλλεκτήριους αγωγούς θα συγκεντρώνονται τα όμβρια ύδατα και θα αποτρέπει πλημμυρικά φαινόμενα.

Επίσης, ο κ. Δέδες είπε ότι εκπονήθηκε μελέτη για την οποία γίνεται αξιολόγηση για τυχόν βελτιώσεις και θα υποβληθεί στην ευρωπαϊκή τράπεζα Πελοποννήσου.

Μετά την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, είπε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο έργο στην περιοχή μας και τόνισε ότι είναι θαύματα που δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν γίναμε Μάνδρα το 2016, ασκώντας κριτική για όσους διοίκησαν στο παρελθόν, λέγοντας ότι επί 63 χρόνια δεν είχε προχωρήσει αυτό το σημαντικό έργο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...