Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης! (vd)

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης! (vd)
Από το 2015 (όταν εκλέχτηκε Πρόεδρος της Δημοκρατίας) και κάθε χρόνο, ο Προκόπης Παυλόπουλος παρίσταται και τιμά με την παρουσία του τις επετειακές εκδηλώσεις για την Απελευθέρωση της Τρίπολης.
Το ίδιο θα γίνει και φέτος. Το πρωί, στις 10.30 θα είναι στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου για την Αρχιερατική δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου και τον πανηγυρικό της Ημέρας.
Στις 11.15 θα μεταβεί στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων και στον Ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη για την επιμνημόσυνη δέηση και θα καταθέσει στέφανο.
Τέλος, στις 11.45 θα παρακολουθήσει την παρέλαση στην οδό Τάσου Σεχιώτη.
Παρέλαση αναπήρων πολέμου, φιλαρμονικών, μαθητών και μαθητριών των σχολείων, αντιπροσωπειών ιστορικών πόλεων, χορευτικών συνόλων, συλλόγων, των Προσκόπων, των Οδηγών, τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας
Να θυμίσουμε ότι στις περυσινές εκδηλώσεις, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο γεύμα προς τιμήν του, στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης, δεσμεύτηκε ότι κάθε χρόνο –ως το τέλος της θητείας του- θα βρίσκεται στην Τρίπολη για τις επετειακές εκδηλώσεις της Άλωσης και υπογράμμισε ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας θα συμβάλει για να δημιουργηθεί ένα μνημείο για τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...