Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σε Πλατεία "Προσφύγων Μικράς Ασίας - Γιώργος Καραγιάννης" μετονομάστηκε η πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη (vd)

Σε Πλατεία "Προσφύγων Μικράς Ασίας - Γιώργος Καραγιάννης" μετονομάστηκε η πλατεία Φιλικών στην Τρίπολη (vd)

Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.30 στην Πλατεία Φιλικών πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη μετονομασία της σε Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας "Γιώργος Καραγιάννης"

Η εκδήλωση της μετονομασίας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων η πόλη απόδωσε την οφειλόμενη τιμή στον Γιώργο Καραγιάννη για την προσφορά του στην περιοχή των Φιλικών, αλλά και σε όλους τους πρόσφυγες της Μικράς Ασίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης κ. Κακλαμάνος με την ανάγνωση της απόφασης του ΔΣ Τρίπολης, με την οποία έγινε η μετονομασία της πλατείας. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, και στη συνέχεια φανερά συγκινημένος, μίλησε ο κ. Καραγιάννης.

Μεταξύ άλλων χαιρετισμό απεύθυναν ο κ. Τάκης Βουγιουκλάκης, ο συγγραφέας κ. Πάνος Καλουδάς και ο πρόεδρος της Παμπροσφυγικής Ένωσης Αρκαδίας, Νίκος Τσιαμούλος, ενώ τον συντονισμό είχε αναλάβει η δημοσιογράφος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης κα Ντόρα Παπαϊωάννου.

Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας Γιώργος Καραγιάννης

 

Πηγη - www.drt915.gr 

3 σχόλια

  • ΦΛΚΣ
    ΦΛΚΣ Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια πλατεία άσχημη, βρώμικη και επικίνδυνη για τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής, μια πλατεία απεικόνηση του αίσχους Παυλή και όλων των Δημάρχων που πέρασαν από αυτή τη πόλη. Ευθύνη μεγάλη και στο Σύλλογο Φιλικών με πρόεδρο τον Τσαμούλο, που το μόνο που κάνουν είναι καμιά εκδήλωση για τον Καραγιάννη.

  • !
    ! Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 23:02 Σύνδεσμος σχολίου

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΕ;;; ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ;;;; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ;; ΟΛΟ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ...... ΤΣΑΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ... ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ;;;

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 09:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί δεν πήρε το όνομα του κ.Μουκακη;Τόσο γρήγορα τον ξεχασαν η επειδή δεν έδωσε χρήματα στο δημο;Προσφερε Όμως πρότυπο ήθους,ανθρωπιάς,καλοσύνης,γνώσης,μνήμης ιστορικών γεγονότων κι όχι μόνο....ντροπή σας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...