Menu
RSS
Πέμπτη, 10/07/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

7ο Δημοτικό Σχολείο | Διακοπές κυκλοφορίας καθημερινά στην οδό "Μυστρά"

7ο Δημοτικό Σχολείο | Διακοπές κυκλοφορίας καθημερινά στην οδό "Μυστρά"
Με απόφαση του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Τάσου Κακλαμάνου χορηγήθηκε άδεια διακοπής κυκλοφορίας στην οδό Μυστρά κατά τις ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των μαθητών του 7ου Δημοτικού σχολείου Τρίπολης, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφαλή διέλευσή τους.

Εκ των ανωτέρω προκύπτει ότι η οδός Μυστρά έως το τέλος της σχολικής χρονιάς, από την Δευτέρα έως και την Παρασκευή θα διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων, από την συμβολή της με την οδό Σαχτούρη έως την συμβολή της με την οδό Αμυκλών, κατά τις ώρες προσέλευσης 08:00 έως 08:15 και κατά τις ώρες αποχώρησης 13:00 έως 13:30 των μαθητών.

Η οδοσήμανση θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του ενδιαφερομένου. Η άδεια δύναται ν’ ανακληθεί οποτεδήποτε κριθεί σκόπιμο από το Δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...