Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δράση Ζωγραφικής από μικρούς μαθητές στο κέντρο της Τρίπολης (vd)

Δράση Ζωγραφικής από μικρούς μαθητές στο κέντρο της Τρίπολης (vd)

Ο Δήμος Τρίπολης συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με εκδηλώσεις και δράσεις που θα διοργανώσει σε συνεργασία και με άλλους φορείς από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2018 και προσκαλεί όλους τους πολίτες για την συμμετοχή τους!!

Η “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας “(ΕΕΚ) έχει καθιερωθεί, ως ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για την προαγωγή βιώσιμων πρότυπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Στόχος του είναι η ενίσχυση των βιωσιμότερων τρόπων μετακίνησης, το βάδισμα, το ποδήλατο, τη χρήση των ΜΜΜ και τον συνδυασμό αυτών σε κάθε διαδρομή. Η επίτευξη του στόχου αυτού θα έχει σαν αποτέλεσμα: πόλεις καθαρές, ήσυχες, ασφαλείς, οικονομικά ενδυναμωμένες, προσβάσιμες και προσπελάσιμες από όλους, εν τέλει ιδανικότερες για την καθημερινή διαβίωση όλων και κοινωνικών ομάδων.

Κάθε Ευρωπαϊκή ομάδα κινητικότητας επικεντρώνεται σε ένα ειδικό θέμα σχετικό με την βιώσιμη κινητικότητα το θέμα αυτής της φοράς είναι “ΠΟΛΥΤΡΟΠΙΚΟΤΗΤΑ” Αλλάζω, συνδυάζω μετακινούμαι με πολλούς τρόπους.

Την Τρίτη 18/09/2018 πραγματοποιήθηκε δράση Ζωγραφικής στους δρόμους και τις πλατείες στο κέντρο της πόλης από μικρούς μαθητές

Ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας μίλησε για την Ευρωπαϊκή ομάδα κινητικότητας η οποία εφέτος επικεντρώνεται σε ένα ειδικό θέμα σχετικό με την βιώσιμη κινητικότητα το θέμα αυτής της φοράς είναι “Πολυτροπικότητα” Αλλάζω, συνδυάζω μετακινούμαι με πολλούς τρόπους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...