Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δήμος Τρίπολης | Και επίσημα Αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Παπαχρόνης!

Δήμος Τρίπολης | Και επίσημα Αντιδήμαρχος ο Παναγιώτης Παπαχρόνης!

Με απόφαση που υπογράφει ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, που αναρτήθηκε στη "Διαύγεια", ορίζεται από σήμερα και μέχρι 31-8-2019 ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Τρίπολης ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Παπαχρόνης Παναγιώτης.

Η απόφαση προβλέπει ότι: "Μεταβιβάζουμε στον ανωτέρω αντιδήμαρχο τις ακόλουθες καθ' ύλην αρμοδιότητες της ΔΙνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας: α)Αρμοδιότητες του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών και Ελέγχου Κατασκευών ( άρθρο 16, παρ. α του Ο.Ε.Υ. του Δήμου). β)Αρμοδιότητες του Τμήματος Πολεοδομικών Εφαρμογών (άρθρο 16, παρ. β τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου).

Ο ανωτέρω αντιδήμαρχος Θα υπογράφει τα υπηρεσιακά έγγραφα και αποφάσεις που εκδίδονται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες, πλην αυτών που έχω διατηρήσει και αυτών που έχω μεταβιβάσει με την 238/2015 απόφασή μου - όπως αυτή ισχύει- στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου και στους προίσταμένους των υπηρεσιών καθώς και αυτών που από τον Νόμο προβλέπεται να υπογράφονται από υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Αντιδημάρχου τις αρμοδιότητες θα ασκεί ο Δήμαρχος."

Να θυμίσουμε ότι για το θέμα αυτό, είχε αναφερθεί το "Καλημέρα Αρκαδία", δύο 24ωρα πριν, στις 14/10/2018, όταν γράφαμε ... "Τη θέση του Αντιδημάρχου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαχρόνης ο οποίος απολαμβάνει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη του Δημάρχου, Δημήτρη Παυλή και σύσσωμης της δημοτικής παράταξης.
Πρόκειται για την Αντιδημαρχία που αρχικά είχε αναλάβει ο Δημήτρης Βόσνος, στη συνέχεια ανέλαβε η Νατάσα Δάλκου η οποία όμως προσφάτως- για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους- έφυγε για το εξωτερικό, με αποτέλεσμα να αφήσει και την Αντιδημαρχία αλλά και τη θέση της δημοτικής συμβούλου. 
Οι επίσημες ανακοινώσεις για την απόφαση ορισμού του Παναγιώτη Παπαχρόνη σε θέση Αντιδημάρχου αναμένονται άμεσα."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...