Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αποστραγγιστικά και αντιπλημμυρικά έργα στην Τρίπολη επισκέφθηκε ο Παυλής (vd)

Αποστραγγιστικά και αντιπλημμυρικά έργα στην Τρίπολη επισκέφθηκε ο Παυλής (vd)

Στα αποστραγγιστικά έργα που πραγματοποιεί ο Δήμος, μέσω της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., παραβρέθηκε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.

Ο κ. Παυλής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: "Σε λίγες μέρες όταν τοποθετηθεί σήμανση και φωτισμός στη συμβολή της οδού Μπακοπούλου με την λεωφόρο ΟΗΕ, θα δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Έχει γίνει πρόβλεψη αποστραγγιστικών έργων στην περιοχή, όπου οι πλημμύρες και οι έντονες βροχές δημιουργούν έντονα προβλήματα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη περιοχή πνίγεται εδώ και πολλά χρόνια και δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση.

Όταν έγιναν τα αποστραγγιστικά - αποχετευτικά έργα της πόλης, δε λήφθηκε υπόψιν ότι είμαστε σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο. Έχουν καταστραφεί περιουσίες από την οδό Ρήγα Φεραίου και προς τα εδώ. Όλο αυτό το κομμάτι έχει μεγάλα προβλήματα. Παράλληλα με το έργο της οδού Μπακοπούλου φτιάχνουμε και το κομμάτι αυτό.

Η ΔΕΥΑΤ, με αυτεπιστασία, έχει παρέμβει σε αυτό το έργο αλλά και πολλά άλλα, καταφέρνοντας να λύσει αρκετά πρόβληματα που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας αρκετά χρόνια".

Στη συνέχεια ο κ.Παυλής, ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες και το προσωπικό της ΔΕΥΑΤ για την εκτέλεση αυτού του έργου, για το οποίο θα χρειαστούν πάνω από 100.000 ευρώ.

«Αν το έργο γινόταν με εργολαβία, θα κόστιζε πάνω από 300.000 ευρώ», τόνισε ο Δήμαρχος, γνωρίζοντας πως θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις και σε άλλες περιοχές, όπου έχει κριθεί απαραίτητο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...