Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | "Ανάδοχος" της ελληνικής συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ ο Κεφαλογιάννης

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης | "Ανάδοχος" της ελληνικής συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ ο Κεφαλογιάννης

Το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης ανακοινώνει ότι ο ευρωβουλευτής, κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης, κατόπιν πρόσκλησης του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, αναλαμβάνει "Ανάδοχος" της ελληνικής συμμετοχής στο πρόγραμμα Erasmus+ 2018-2020 “’I’ dentity - ‘We’ dentity: Living together in the 21st century Europe”, (Η Ταυτότητά μου-Η Ταυτότητά μας: Συμβιώνοντας στην Ευρώπη του 21ου αιώνα).
Το συγχαρητήριο μήνυμα εκ μέρους του κυρίου Κεφαλογιάννη προς το σχολείο μας ανέφερε :

"Αγαπητέ κύριε Μπιστόλα,
Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία και τη δράση σας στο πλαίσιο των προγραμμάτων ERASMUS+ και εύχομαι καλή επιτυχία. Αποδέχομαι το αίτημά σας και θέτω υπό την αιγίδα μου την προσπάθειά σας.
Θα σας δω στο Στρασβούργο στις 10 Δεκεμβρίου.
Με εκτίμηση,
Μανώλης Κεφαλογιάννης

Ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης σπούδασε Πολιτικές & Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια του Reading και London School of Economics σε θέματα Ευρωπαϊκής Ενοποίησης, Στρατηγικής και Ασφάλειας στην Ευρώπη και Πολιτικής Ευρωπαϊκής Ιστορίας. Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας συνέταξε το κείμενο απόφασης της Ελληνικής Βουλής για το Μάαστριχτ (η οποία αποτέλεσε την ελληνική συμβολή στη διακοινοβουλευτική διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Κοινοβουλίων στη Ρώμη) καθώς και την πρόταση του Ελληνικού Κοινοβουλίου για την αναθεώρηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ. Διετέλεσε μέλος της ειδικής διαρκούς επιτροπής ευρωπαϊκών υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων και από το 2007 εκπροσωπεί την Ελλάδα στη διακοινοβουλευτική διάσκεψη του Συμβουλίου της Ευρώπης και στη Γενική Συνέλευση του ΝΑΤΟ.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για τα μέλη του προγράμματος Erasmus+ που ο Έλληνας Ευρωβουλευτής κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης καθώς και η κ. Anne Sander - ευρωβουλευτής της Αλσατίας και ανάδοχος της γαλλικής συμμετοχής στο πρόγραμμα - δέχθηκαν να επιβλέπουν την πορεία του και πιστεύουμε ότι χάρις στην ευρωπαϊκής εμβέλειας προσωπικότητά τους και στις παραπάνω ιδιότητές τους θα συμβάλουν στην επιτυχία του.

Για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
Ο Διευθυντής
Βασίλειος Μπιστόλας
ΠΕ01

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 14:53 Σύνδεσμος σχολίου

    ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...