Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Νίκου Τσιαμούλου

Τρίπολη | Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του Νίκου Τσιαμούλου

Τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου πραγματοποίησε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, το Σάββατο το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.

Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε λόγω της ημέρας για «Ανάσταση» του Δήμου Τρίπολης και για αλλαγή των δεδομένων, που θα καταστήσουν το Δήμο πρότυπο για όλη τη χώρα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, όσο και στον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Κώστα Τζιούμη.

Ιδιαίτερα για τον δεύτερο αναφέρθηκε στα στελέχη που έχει στην παράταξή του, λέγοντας πως πολλοί εξ αυτών, έχουν θέματα με την Δικαιοσύνη, ενώ για την δημοτική αρχή έκανε λόγο για κακοδιαχείριση και απουσία οράματος για την πόλη.

Για την παράταξή του δήλωσε περήφανος για τα ικανά και άξια στελέχη που έχει στο πλευρό του και επεσήμανε πως ο ίδιος διαθέτει εμπειρία λόγω της δουλειάς του στην ελεύθερη αγορά και αυτήν την εμπειρία θα την αξιοποιήσει προς όφελος των δημοτών.

«Νοικοκύρεμα, διοίκηση, όραμα και αποτέλεσμα» το τετράπτυχο του, όπως είπε για να συμπληρώσει ως σύνθημα το «πάμε γερά, πάμε δυνατά».

Δείτε το βίντεο εδώ https://www.drt915.gr/egkenia-eklogikou-kentrou-nikou-tsiamoulou-stin-tripoli-vidph/

9 σχόλια

  • Τακης
    Τακης Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 10:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα κατάφερε πάλι ο μπαγάσας. Μάζεψε κόσμο παρ' όλες τις άστατες καιρικές συνθήκες, ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Βγήκαν οι Τριπολίτες με τέτοιο καιρό.. Αυτό δείχνει πολλά. Μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στις κάλπες. Καλή επιτυχία λοιπόν!

  • πετρος
    πετρος Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 18:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε όλα θα πάνε κατ' ευχήν! Συνέχισε έτσι αθόρυβα και τίμια και θα δικαιωθείς. Ο κόσμος αναγνωρίζει τον αγώνα σου και αυτό φάνηκε.

  • xaris
    xaris Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 18:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία φίλε και καλή δύναμη στον αγώνα σου. Το αξίζεις!! Είμαστε δίπλα σου. Είσαι αληθινός φίλε και ο κόσμος το βλέπει και το αναγνωρίζει!! Φάνηκε προχθες στα εγκαίνια. Σε τίμησε με την παρουσία του παρ' όλες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ήταν εκεί για εσένα!

  • xaris
    xaris Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά ο Τσιαμούλος δεν έχει ανάγκη από στημένες δημοσκοπήσεις για να δείξει την αξία του ούτε να προχωρήσει σε υπόγειες συμπεριφορές όπως έκαναν άλλοι. Κοιτάζει και με μιλά στον κόσμο με καθαρότητα και ντομπροσύνη. Αυτό είναι και το ατου του και ο κόσμος το λαμβάνει αυτό το αναγνωρίζει. Την έδειξε την προτίμησή του και αυτή είναι η αλήθεια. Η αλήθεια πάντα πηγαίνει μπροστά. Καλά θα κάνετε να το συνειδητοποιήσετε μερικοί πριν να είναι αργά..όχι τίποτα άλλο για να μην προσγειωθείτε απότομα!!!!

  • Stratos
    Stratos Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε είμαι περήφανος για εσένα σου μιλάω ειλικρινά. Ο κόσμος απέδειξε ότι είναι στο πλευρό σου. Η απάντησή τους σε αυτούς που δεν θέλουν να αποδεχθούν την αλήθεια. Την αξίζεις αυτή την στήριξη και το έδειξε ο κόσμος με την προτίμησή του. Άστους να σιγοβράζουν.., η αλήθεια πονάει και την αλήθεια την έδειξε ο κόσμος.Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα γι΄αυτό που θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες. Καλή δύναμη στον τίμιο αγώνα σου. Είμαστε δίπλα σου.

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο συνέχισε έτσι με καθαρό ψηφοδέλτιο όχι με κομπίνες και απατεωνιές

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Ωραίος και Θρήσκος ..άλλοι ούτε έξω από εκκλησιά δεν περνάνε και ούτε το σταυρό τους

  • Νικη
    Νικη Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 22:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικόλα πάμε δυνατά... ολοι θα σε στηριξουμε για έναν καλύτερο Δήμο! Οποιος δεν ήταν χθες.. εχασε.. ο Νίκος είπε αλήθειες που όλοι επρεπε να ακούσουν!

  • Anonymos
    Anonymos Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΑΡΩΣΕ ΠΑΛΙ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...