Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άντζυ Αρτοπούλου: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο – πρότυπο. Να είναι παράδειγμα προς μίμηση» (vd)

Άντζυ Αρτοπούλου: «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο – πρότυπο. Να είναι παράδειγμα προς μίμηση» (vd)

Η Άντζυ Αρτοπούλου (υποψήφια δημοτική σύμβουλος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» του Νίκου Τσιαμούλου) μίλησε live στον προεκλογικό μαραθώνιο και στην Έλλη Αρτοπούλου.

Για το πώς μια νέα κοπέλα αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά: «Την αφορμή πήρα από την πρόταση που μου έκανε ο Νίκος Τσιαμούλος. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ ενεργά σε αυτό τον τομέα. Σε αυτή την πόλη έχουμε συμβιβαστεί σε μία μετριότητα. Εμείς θέλουμε να νοικοκυρέψουμε το Δήμο μας κι αυτό θα γίνει με χρηστή διοίκηση.»

Για τον ρόλο του πατέρα της, Τρύφωνα Αρτόπουλο που είναι εν ενεργεία σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας: «Ο μπαμπάς μου είναι η έμπνευσή μου.»

Για την Τρίπολη: «Μεγάλωσα στην Τρίπολη και μετά τις σπουδές αποφάσισα να επιστρέψω εδώ, να παντρευτώ και να φτιάξω την οικογένειά μου. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε μία πόλη που να έχει ποιότητα ζωής. Ούτε αδέσποτα να φοβάσαι να βγάλεις τα παιδιά σου στο δρόμο. Αυτά τα προβλήματα έπρεπε να είναι λυμένα, για τα σκυλιά, τους δρόμους, το φωτισμό ,για όλα αυτά. Ο δημότης πληρώνει δημοτικά τέλη για όλα αυτά».

Για τους στόχους της παράταξης:  «Θέλουμε να φτιάξουμε ένα Δήμο – πρότυπο, για τον οποίο θα μιλά όλη η Ελλάδα. Να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.»

Γιατί με τον Νίκο Τσιαμούλο: «Τον γνωρίζω από τα παιδικά μου χρόνια, είναι γνωστός επιχειρηματίας, με γνώσεις και με πολλή αγάπη για την πόλη και για αυτό τον στηρίζω.»

Για το μήνυμα προς τους ψηφοφόρους: «Να κοιτάξετε τον άνθρωπο και όχι το κόμμα και όλοι μαζί μπορούμε».

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Αρτοπούλου Ευαγγελία (Άντζυ) του Τρύφωνα και της Κωστουλας. Γεννήθηκα το 1983 στη Τρίπολη. Έχω σπουδάσει Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση Δημόσια Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Έχω εργασθεί στη Περιφέρεια Πελοποννήσου, στη Στατιστική Υπηρεσία, στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., στον Αστέρα Τρίπολης καθώς και σε επιχειρήσεις υγειονομικού χαρακτήρα. Είμαι παντρεμένη με τον Κων/νο Κανέλλη.
Γνωρίζομαι με τον Νίκο Τσιαμούλο απ' τα παιδικά μου χρόνια και ξέρω πόσο πολύ αγαπάει την πόλη μας, πόσο πεισματάρης και αποτελεσματικός είναι με ό,τι αναλαμβάνει.
Θα αγωνιστώ μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019, γνωρίζοντας ότι η πορεία του τόπου μας εξαρτάται από τις αποφάσεις και τις επιλογές εμάς των ιδίων. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να μπορέσω να δημιουργήσω προϋποθέσεις για το μέλλον μας. Γιατί όλοι μαζί πιστεύω ότι μπορούμε καλύτερα.. 
Αλλάζουμε τα δεδομένα σε μια μάχη για έναν καλύτερο Δήμο, με μέσο την ελπίδα με πίστη στον Νίκο Τσιαμούλο και τις δυνατότητες που έχει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...