Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρίπολη | Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις - Δείτε σε ποιους δρόμους!

Τρίπολη | Ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις - Δείτε σε ποιους δρόμους!

 

Ο Δήμος Τρίπολης θα προβεί σε αποκατάσταση οδοστρώματος, με απόξεση του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος (φρεζάρισμα) και ρίψη ασφαλτομίγματος, σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα που υπογράφει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Τάσος Κακλαμάνος.

 

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, οι εργασίες θα γίνουν σε πρώτη φάση, στους εξής δρόμους: Σπετσεροπούλου, 11ου Συντάγματος, Παναρκάδων, Ομήρου & Σεραγίου και εν συνεχεία και σε άλλες οδούς, που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Από τον Δήμο επισημαίνεται ότι, κατά τη διάρκεια των εργασιών που θα πραγματοποιήσει ο ανάδοχος εργολάβος του Δήμου, Ευάγγελος Μπουλουγούρης, από την Παρασκευή 10-05-2019, τις ημέρες που θα επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες την υλοποίησή τους, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας και θα απαγορευτεί η στάθμευση των οχημάτων από την προηγούμενη των εργασιών στις συγκεκριμένες οδούς. 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι Τάκη (η όπως αλλιώς βάζεις ψευδώνυμα) προεκλογικά το θυμήθηκαν. Μη στενοχωριέσαι κι εσύ σαν το Μητσοτάκη που στενοχωρήθηκε με τη μείωση του ΦΠΑ. Και αφού είναι προεκλογικά μην πατάς εσυ σε αυτούς τους δρόμους που θα στρώσουν πήγαινε από τις λακούβες και περίμενε το δικό σου δήμαρχο να στρώσει από Σεπτέμβρη. Κλασική νοοτροπία Έλληνα. Ή πληρωμένο τρολ.

  • τακης
    τακης Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 03:37 Σύνδεσμος σχολίου

    προεκλογικά το θυμήθηκαν?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...