Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι περιοδείες του συνδυασμού του Νίκου Τσιαμούλου

Οι περιοδείες του συνδυασμού του Νίκου Τσιαμούλου

(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ)

"Την Παρασκευή 10 Μαΐου το πρωί, σε συνέχεια της προεκλογικής μου περιοδείας μαζί με Υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης επισκέφθηκα την Αστυνομία όπου συνομίλησα με το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος για την εγκληματικότητα και τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Δημότες και άκουσα με προσοχή τις σκέψεις του Διοικητή και των Αστυνομικών Υπαλλήλων σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας (κυκλοφοριακό, παρκάρισμα). Όπως διαπίστωσα η πλειοψηφία των ανθρώπων που υπηρετούν τα σώματα ασφαλείας είναι μικρομεσαίων οικογενειών που κάτω από δύσκολες συνθήκες δίνουν μάχη καθημερινά για την ασφάλεια των πολιτών και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας. Κατόπιν επισκέφθηκα την Εφορία και το Υπουργείο Συγκοινωνιών όπου συνάντησα απλούς πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν και είχα την ευκαιρία να ανταλλάξω απόψεις για θέματα που τους απασχολούν.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας (Τεγέα, Στάδιο, Ρίζες, Κερασίτσα, Γαρέα και Μαυρίκι). Συνάντησα αρκετούς φίλους στα καφενεία που επισκέφθηκα και συζήτησα μαζί τους, τόσο για τις θέσεις της παράταξης όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά ζώντας σε χώρια ‘ξεχασμένα’ όπως χαρακτηριστικά μου ανέφεραν ,από όλες τις περασμένες Δημοτικές αρχές. Τους ανέλυσα το πρόγραμμα μας και τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να αναδείξουμε τα ξεχασμένα χωριά του Δήμου μας και να τα τους δώσουμε, την προσοχή που τους αξίζει."

"Το πρωί του Σαββάτου έκανα μια βόλτα στην πλατεία Πετρινού και τις καφετέριες της πόλης μας. Παρά το γεγονός ότι ήταν μια μέρα με καλό καιρό, και θα μπορούσε να έχει επισκεψιμότητα η πόλη μας, με λύπη διαπίστωση ότι δεν υπήρχε ιδιαίτερη κίνηση στα εμπορικά μαγαζιά.

Το απόγευμα βρέθηκα στο Μερκοβούνι όπου είχα την τιμή μαζί με πλήθος πιστών να υποδεχτούμε και να προσκυνήσουμε την Τίμια Κάρα του Αγίου Νεομάρτυρος Δημητρίου, υπό του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου. Πραγματοποιήθηκε λιτανεία εντός του χωριού την οποία ακολούθησα μαζί με φίλους και υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους της παράταξης. "

6 σχόλια

  • takis
    takis Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ξεχωρίζετε για το ήθος και την αξιοπρέπειά σας. Συγχαρητήρια για τον συνδυασμό που έχετε.

  • ΣΩΤΗΡΗΣ
    ΣΩΤΗΡΗΣ Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 19:37 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ!!

  • γιωργος
    γιωργος Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 19:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια εικόνα χίλιες λέξεις.Καθαρά βλέμματα, άνθρωποι με προοπτική. Νικόλα ξεχωρίζεις από όλους τους υπόλοιπους γι' αυτό και θα πας καλά. Είμαστε μαζί σου για έναν καλύτερο Δήμο!

  • αποφασισμένος
    αποφασισμένος Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Παρακολουθώ χρόνια τη δράση της παράταξης και μελετώντας το πρόγραμμά σας είμαι βέβαιος ότι έχετε τον καλύτερο συνδυασμό.
    Απαρτίζεται από ανθρώπους τίμιους, καθαρούς όπως είστε κι εσείς. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους για τον τόπο μας.

  • Stratos
    Stratos Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 18:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλύτερος συνδυασμός με το καλύτερο πρόγραμμα δράσης. Χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους για το μέλλον του τόπου μας. Νικολή συνέχισε όπως πας τίμια και όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

  • Τακης
    Τακης Δευτέρα, 13 Μαϊος 2019 18:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο καλύτερος συνδυασμός και με διαφορά!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...