Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυτή είναι η ξεκάθαρη δικαστική αθωωτική απόφαση για τον Κώστα Τζιούμη - "Εκτελούν συμβόλαιο για να με συκοφαντήσουν"

Αυτή είναι η ξεκάθαρη δικαστική αθωωτική απόφαση για τον Κώστα Τζιούμη - "Εκτελούν συμβόλαιο για να με συκοφαντήσουν"

Για κουκουλοφόρους του διαδικτύου κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης και μιλά για "συμβόλαιο κατασυκοφάντησης" εναντίον του λίγς ημέρες πριν τις εκλογές.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι του διαδικτύου χτύπησαν πάλι με μεθόδους υποκόσμου.

Το «γνωστό» blog Newsarkadia δημοσίευσε συκοφαντικό κείμενο, στο οποίο αναγράφει ότι «έπαυσε εναντίον μου ποινική δίωξη κατόπιν πληρωμής, εκ μέρους μου, της υποτιθέμενης ζημιάς του ΟΓΑ από δήθεν παράνομες συνταγογραφήσεις». 

Η αλήθεια, αγαπητοί μου συμπολίτες, έχει ως εξής: Σε μία υπόθεση φαρμακοποιού της περιοχής μας, το 2009, βρεθήκαμε κατηγορούμενοι μία πλειάδα ιατρών της περιοχής μας. Στο Δικαστήριο εγώ δικαιώθηκα πανηγυρικά και ΑΘΩΩΘΗΚΑ, ύστερα μάλιστα από αθωωτική πρόταση  του κ. Εισαγγελέα της έδρας και ομόφωνη απόφαση των Δικαστών, όπως φαίνεται στην Απόφαση 589/2015 που επισυνάπτεται. Ξεκάθαρα αναφέρει ΑΘΩΟΣ, αφού ουδέν επιλήψιμο αποδείχτηκε εις βάρος μου και η σχετική κατηγορία κατέρρευσε.

Οι υπόλοιποι συνάδελφοι καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό και κάποιοι από αυτούς δικαιώθηκαν και αθωώθηκαν σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο Ναυπλίου. Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια. Η απόφαση πουθενά δεν αναφέρει ότι «επειδή πλήρωσα δεν καταδικάζομαι». Καταλήγει σε αθωωτική κρίση επειδή δεν αποδείχτηκε η εις βάρος μου καταγγελία.

Το συγκεκριμένο blog και βέβαια ο κρυπτόμενος πίσω από αυτό, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές εξύβριζε  χυδαία κάποιον συνυποψήφιο μου και τώρα τον υποστηρίζει, εκτελεί συμβόλαιο κατασυκοφάντησής  μου 12 ημέρες προ  των  εκλογών, καλυπτόμενος από την ανωνυμία που νομίζει ότι του προσφέρει το blog, για προφανείς εκλογικούς λόγους. Για την ταυτότητα του συγκεκριμένου κατατέθηκαν αποδεικτικά στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προφανώς και δεν έχει το θάρρος να βγει επώνυμα να υποστηρίξει τα ψεύδη του.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι, μπροστά στον πανικό τους για την διαφαινόμενη ετυμηγορία του λαού, άρχισαν να χρησιμοποιούν μεθόδους υποκόσμου. Τους δηλώνω τα εξής:

Κατέθεσα ήδη μήνυση, καθώς και αγωγή αποζημίωσης χρηματικής ικανοποίησης λόγω ηθικής βλάβης για την εις βάρος μου συκοφαντική δυσφήμηση, τόσο κατά των φυσικών αυτουργών, όσο και κατά των ηθικών αυτουργών αυτού του εγκλήματος. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στον λασπώδη κατήφορο που ακολουθούν, αν και έχουμε να πούμε πολλά. Την απάντησή τους θα την λάβουν από τους πολίτες του Δήμου Τρίπολης, στις 26 Μαΐου. Επέλεξαν να μην πολιτευτούν με θέσεις, με επιχειρήματα, με προγράμματα, αλλά με συκοφαντίες, ψέματα και ύβρεις. Όλοι και όλα κρίνονται τελικά υπό το φως της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 

1 σχόλιο

  • ΛΑΚΙΣ
    ΛΑΚΙΣ Τετάρτη, 15 Μαϊος 2019 15:29 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ 14 ΧΙΛΑΡΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΠΙΣΩ.ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΛΟ ΨΕΜΑ ΕΙΣΑΙ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...