Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Στρίβειν δια του αρραβώνος ο κ. Τζιούμης στο θέμα των παράνομων συνταγογραφήσεων»

«Στρίβειν δια του αρραβώνος ο κ. Τζιούμης στο θέμα των παράνομων συνταγογραφήσεων»

Για ταύτιση με "ανώνυμα, άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα" εναντίον του κατηγόρησε ο Κώστας Τζιούμης,  με σημερινή του ανακοίνωση, τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σταμάτη Μέλλο και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά. Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά του Σ. Μέλλου που γράφει ...

Συνεχίζει να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα ο κ. Τζιούμης ο οποίος αρνείται πεισματικά να απαντήσει στα ουσιαστικά ερωτήματα.

Ωστόσο, τα ερωτήματα παραμένουν αμείλικτα και οι δημότες περιμένουν από τον κ. Τζιούμη απαντήσεις. Η Τρίπολη βοά και η απάντηση του υποψήφιου δημάρχου: «H απόφαση είναι διαθέσιμη στο γραφείο μου για τον οποιοδήποτε» δεν πείθει κανέναν.

Μην χάνετε την ψυχραιμία σας κ. Τζιούμη και μην υποτιμάτε την νοημοσύνη των δημοτών… Καλέστε τα ΜΜΕ σε μια συνέντευξη Τύπου και παρουσιάστε επισήμως τα όλα έγγραφα που σκοπίμως αποκρύπτετε.

Οι επικοινωνιακές τακτικές τις οποίες ακολουθείτε κ. Τζιούμη είναι το αποτέλεσμα του ακριβού επικοινωνιολόγου σας ή της εκπροσώπου Τύπου σας της κα. Ρούλας Τυροβολά (σύζυγος Παπαθεοφάνη); Γιατί κρίνονται ως παταγωδώς αποτυχημένες…

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας και θα σας τοποθετήσουν στη θέση που σας αξίζει στις επικείμενες εκλογές.

Σας προτρέπω να ξανά δείτε τις ξεκάθαρες ερωτήσεις μου στο παρακάτω βίντεο και να επανέλθετε.

https://youtu.be/fvyoVCYg6Bo

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...