Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Κατάθεση ψυχής" από τον Σωτήρη Παπαδημητρίου | Η ετοιμότητα μέρα - νύχτα, τα "ευχαριστώ" και η "συγνώμη" (vd)

"Κατάθεση ψυχής" από τον Σωτήρη Παπαδημητρίου | Η ετοιμότητα μέρα - νύχτα, τα "ευχαριστώ" και η "συγνώμη" (vd)

Σε μία ειλικρινή συζήτηση ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (με το συνδυασμό Παυλή) Σωτήρης Παπαδημητρίου μίλησε στο kalimera-arkadia.gr για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, απαντώντας στα ερωτήματα της Έλλης Αρτοπούλου.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε αρχικά στην εμπιστοσύνη που του έδειξε από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής και τόνισε ότι ο τομέας της πολιτικής προστασίας απαιτεί άμεση ετοιμότητα, σε 24ωρη βάση, μέρα και νύχτα.

Άλλωστε, πολλές χρειάστηκε να επέμβει σε δύσκολες περιπτώσεις, σε ακραίες χιονοπτώσεις, δύσκολα καιρικά φαινόμενα, αλλά και πυρκαγιές.

Βέβαια, ο κ. Παπαδημητρίου υπογράμμισε πως όσα έχουν γίνει δεν τα έκανε μόνος του, αλλά υπάρχει από πίσω μία ολόκληρη υπηρεσία και προσωπικό που συνδράμει καθοριστικά στην αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα.

«Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό ανά πάσα στιγμή για κάθε δημότη και ό,τι μπορούσα έκανα, χωρίς να διαχωρίζω τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε υπερήφανος που επί των ημερών του δημιουργήθηκε ο Κανονισμός Καθαριότητας και Πρασίνου για τον Δήμο Τρίπολης και προσέθεσε ότι σύντομα θα ολοκληρωθεί η μετεγκατάσταση του γραφείου Κίνησης.

Για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Τρίπολης, τόνισε ότι η σύνθεση δυνάμεων επιβάλλεται από το νόμο του «Κλεισθένη», επισημαίνοντας πάντως ότι το πρώτο διάστημα θα είναι δύσκολο.

Στη συνέχεια, είπε ότι ένα «ευχαριστώ» στον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Παυλή που τον επέλεξε να βρίσκεται ξανά στο συνδυασμό του και τον εμπιστεύθηκε σε σημαντικός και κρίσιμους τομείς. Ευχαρίστησε ακόμα τους υπαλλήλους – συνεργάτες στον δήμο Τρίπολης, αλλά και στους δημότες.

Από την άλλη πλευρά, «συγνώμη» είπε για όσα λάθη και κακές στιγμές μπορεί να είχε στη θητεία του και έγινε πιο συγκεκριμένος τόνισε ότι ζητά συγνώμη σε κάποιους πολίτες που πάνω στην ένταση που μπορεί να σήκωσε τον τόνο της φωνής του.  

Κλείνοντας, εξήγησε τους λόγους που ο κόσμος πρέπει να επιλέξει ξανά το συνδυασμό του Δημήτρη Παυλή και να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Δείτε το βίντεο.

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...