Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δ. Παυλής στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Έχουμε βέβαιες χρηματοδοτήσεις 150.000.000 € για να αλλάξει η ζωή και η εικόνα αυτού του δήμου"! (vd)

Δ. Παυλής στο "Καλημέρα Αρκαδία": "Έχουμε βέβαιες χρηματοδοτήσεις 150.000.000 € για να αλλάξει η ζωή και η εικόνα αυτού του δήμου"! (vd)

Στο www.kalimera-arkadia.gr και στην Κατερίνα Νινιού μίλησε και άνοιξε τα χαρτιά του για τις εκλογές ο Δήμαρχος Τρίπολης και εκ νέου υποψήφιος, Δημήτρης Παυλής.

«Το βασικό ζήτημα που θέτει ο κάτοικος και της πόλης και του χωριού είναι η καθημερινότητα. Οι δρόμοι, ο φωτισμός, η καθαριότητα, τα αδέσποτα. Υπάρχει μια οριζόντια προσπάθεια να επιλυθούν και όχι αποσπασματικά.»

«Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε εγκαταλείψει την περιφέρεια του δήμου» είπε ο κ. Παυλής και στη συνέχεια εξήγησε ότι απομειώθηκαν τα χρήματα που έστελνε το κράτος στον Δήμο Τρίπολης κατά 90%, συγκριτικά από το 2010 στο 204 που ανέλαβε η σημερινή δημοτική αρχή.

Για τα ευρωπαϊκά χρήματα, τόνισε ότι το ΕΣΠΑ άνοιξε μετά το καλοκαίρι του 2017 και ουσιαστικά τα τρία πρώτα χρόνια η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να κάνει μόνο απλή διαχείριση.

Για το αποστραγγιστικό της πόλης με τον περιφερειακό και το έργο της Τάκας υπογράμμισε ότι «κάναμε πρόσθετες μελέτες για να είμαστε έτοιμοι να υποβάλλουμε προτάσεις χρηματοδότησης. Την Τρίτη θα ανέβω στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, θα είναι πιθανότατα και ο Πρωθυπουργός και θα ανακοινωθεί επίσημα η χρηματοδότηση του έργου και η έναρξη της διαδικασίας του διαγωνισμού».

Επίσης, ανακοίνωσε ότι για τον περιφερειακό επικαιροποιήθηκαν οι μελέτες και τα λεφτά είναι κλειδωμένα από την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων και σε περίπου δύο μήνες θα ανακοινωθεί η έναρξη του διαγωνισμού.

Μίλησε για δύο υπόγεια πάρκινγκ που θα προχωρήσουν με ΣΔΙΤ. «Παλεύαμε σχεδόν τρία χρόνια για να βγει ΦΕΚ της κυκλοφοριακής μελέτης και να μπουν οι βάσεις για όλες τις αλλαγές και παρεμβάσεις στον κυκλοφοριακό της πόλης». Έχουμε δρομολογήσει πλέον την ελεγχόμενη στάθμευση, είπε μαζί με άλλες παράλληλες παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος εξήγησε για ποιο λόγο γίνονται τώρα ασφαλτοστρώσεις, μιλώντας για καθυστερήσεις που προκύπτουν από τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος, σε συνδυασμό με τις καθυστερήσεις που προέκυψαν από το γεγονός ότι τα πρώτα τρία χρόνια δεν υπήρχαν χρηματοδοτικά εργαλεία.

Επίσης, ο κ. Παυλής είπε ότι υπάρχουν 150.000.000 που έχει εξασφαλίσει η δημοτική αρχή της Τρίπολης.

Για τον προκάτοχό του είπε: Στον κ. Σμυρνιώτη του αρέσει να εκτελεί έργα που έχουν προετοιμάσει οι άλλοι. Απλά εκτέλεσε κάποια έργα."

Για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Τρίπολης, είπε: “Αν έχω εγώ την ευθύνη, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα να υπάρξουν συγκλίσεις. Όσο μεγαλύτερη η σύμπραξη δυνάμεων, τόσο καλύτερα. Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Δεν χρειάζεται να λέμε ανακρίβειες και να κατηγορούμε συναδέλφους».

Για να πει πιο μετά … «Ακούμε από μια άλλη παράταξη ότι είναι καινούργιο όμως πολλοί εξ αυτών ζητούν την ψήφο του πολίτη εδώ και 20 χρόνια. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Κανείς δεν ξεχνάει.»

Κλείνοντας είπε ότι «τόσες ώρες δεν έχω δουλέψει στη ζωή μου, χάθηκα από την κοινωνία, για να καταφέρουμε να έχουμε βέβαιες χρηματοδότησεις για να αλλάξει η ζωή και η εικόνα αυτού του δήμου. Κατεβαίνω ξανά για να ολοκληρώσω αυτό το όραμα. Κλείνοντας δεύτερη θητεία, δεν είμαι επαγγελματίας Δήμαρχος, θα κλείσει αυτός ο κύκλος για μένα. Ζητώ από τον κόσμο να ψηφίσει, δεν κοροϊδέψαμε, είπαμε μόνο αλήθειες στον δημότη».

7 σχόλια

  • 3 town rapper
    3 town rapper Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 20:54 Σύνδεσμος σχολίου

    4.5 χρόνια έψαχνε την λύση στο τσεπάκι...τσέπη είναι αυτή η ο Καιάδας;; Ο Παραμυθάς είναι λίγος μπροστά του...

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 17:34 Σύνδεσμος σχολίου

    τελευταία στιγμή πριν τις εκλογές ασφαλτοστρώνονται δρόμοι,ξεκινούν εργασιες στο καταφύγιο ζώων βρίσκονται 150000000 ευρώ ,τι συμπτώσεις είναι αυτές!!!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 12:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Μου αρέσει που κλείνει λέγοντας ότι δεν κορόιδεψαν, και έλεγαν μόνο αλήθειες στον δημότη! Χαχαχα!

  • NO NAME
    NO NAME Κυριακή, 19 Μαϊος 2019 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ...........ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 22:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Σμυρνιωτη πάντως Αλήθεια λεει

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 20:03 Σύνδεσμος σχολίου

    πρώτα τα έκανες σκ..ά και τώρα εξασφάλισες 150.000.000.ευρώ,μας περνάς για ηλίθιους;

  • anonymous
    anonymous Σάββατο, 18 Μαϊος 2019 19:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το τσεπάκι δεν έβγαλε ιδέες τόσο καιρό που ήσουν δήμαρχος και τώρα θέλεις να σε ξαναψηφίσουμε .....αλήθεια ;;;;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...