Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κυνουρίας | «Άναψαν τα αίματα» για τις δαπάνες κίνησης της Επιτροπής Αθλητισμού! (vd)

Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κυνουρίας | «Άναψαν τα αίματα» για τις δαπάνες κίνησης της Επιτροπής Αθλητισμού! (vd)

Κατά τη συνεδρίαση του χθεσινού Δ.Σ,στο τελευταίο θέμα  που αφορούσε τον ορισμό μελών για την συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, «άναψαν τα αίματα»,μετά την εισήγηση του εντεταλμένου δ/σ και προέδρου της επιτροπής αθλητισμού ,κ.Ι.Δαλιάνη.

Όπως ανέφερε ο κ.Δαλιάνης,επιθυμία του είναι να υπάρχει εκπροσώπηση από όλους τους Αθλητικούς συλλόγους της περιοχής  και να υπάρχει μια καλή συνεργασία με όλους.

Όπως ο ίδιος ανέφερε και θα δείτε παρακάτω στο σχετικό video,ήρθε σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες, με email αλλά και τηλεφωνικά ,με εκπροσώπους των ομάδων της περιοχής και σε συνεννόηση μαζί τους ,του προτάθηκαν ονόματα.

Άρχισε να αναφέρει τα ονόματα των μελών των Δ.Σ από τις ομάδες της περιοχής που προτείνει ,για την συγκρότηση της επιτροπής,μεταξύ αυτών και μια τιμητική θέση σε αυτή ,για τον συντοπίτη μας κ.Γ.Κοψαύτη,κάνοντας αναφορά στην μεγάλη αθλητική του πορεία,τιμή για τον τόπο μας.

Στην αναφορά του στην ομάδα του Κορακοβουνίου,ρώτησε τον κ.Λυτρίβη επανειλημμένα και πριν την συνεδρίαση, τελικά ποιον προτείνουν γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμα ,καθώς ο ίδιος είναι και πρόεδρος του ΑΕΣΚ.

Συνέχισε ο κ.Δαλιανης την εισήγησή του ,προτείνοντας ακόμα,να παρθεί απόφαση από  το Δ.Σ,για την έγκριση δαπανών κίνησης και ημερήσιας αποζημίωσης σε ιδιώτες μέλη επιτροπών ,για μετακινήσεις σε εσωτερικό και εξωτερικό.

Τελειώνοντας ο κ.Δαλιάνης,πήρε τον λόγο ο.κ.Λυτρίβης, ο οποίος εκπροσωπούσε  στο θέμα αυτό την παράταξη της πλειοψηφίας,καθώς είπε,«εννοείται πως δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα εν λόγω πρόσωπα που προτείνονται,ίσα ίσα που είναι και προσωπικοί μου φίλοι, έχουμε όμως πρόβλημα όμως,  με τη «λογική» του εισηγητή.»

Στο σημείο εκείνο,άρχισαν έντονοι διάλογοι από όλες τις πλευρές και τον λόγο ζήτησε  ο κ.Μαντάς ο οποίος τοποθετήθηκε στο θέμα .

Ακολούθησαν διάλογοι και η πρόταση της αντιπολίτευσης και στην συνέχεια«πυροσβεστικά» ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης είπε ,για οτι το θέμα έγκρισης δαπανών κίνησης, θα εξετάζετε όταν αυτό χρειαστεί και θα αποφασίζουν κατόπιν από κάθε περίπτωση.

Επίσης είναι σύμφωνος στο να εκπροσωπηθούν όλοι οι Αθλητικοί σύλλογοι της περιοχής ,δίνοντάς τους την δυνατότητα μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες, να επιλέξουν αυτοί τον εκπρόσωπό τους,δηλαδή αυτό που ζήτησε και η αντιπολίτευση.

Τέλος,ο κ.Λυτρίβης είπε,ότι η παράταξή μας σε καμία περίπτωση δεν θα συναινούσε στον καθορισμό αμοιβής για τους ιδιώτες-μέλη της επιτροπής.

Εν αναμονή και των τελικών αποφάσεων από τα Δ.Σ των ομάδων,για την τελική συγκρότηση της επιτροπής.

Δείτε παρακάτω  το σχετικό video με όλο το θέμα

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Ορισμός μελών για την συγκρότηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Βόρειας
Κυνουρίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Δαλιάνης Ιωάννης – Εντεταλμένος Δ.Σ.

https://www.astros-kynourianews.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...