Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άστρος | Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα

Άστρος | Το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα

Το Σωματείο Επαγγελματιών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας "Δημήτρης Καρυτσιώτης" εύχεται σε όλους τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου μας Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Από σήμερα Τρίτη 17 Δεκεμβρίου ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Σε αυτές τις γιορτές το Σωματείο μας σας καλεί να στηρίξετε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία. Αυτό γίνεται πραγματοποιοντας τις αγορές μας στα καταστήματα του τόπου μας.

Η τοπική αγορά μπορεί να μας καλύψει σε όλα τα απαιτούμενα αυτών των ημερών. Στα καταστήματα του τόπου μας μπορούμε να πραγματοποιησουμε τα ψώνια μας είτε για τα εορταστικά τραπέζια, είτε για την ένδυση και την υπόδηση μας, είτε για δώρα που θέλουμε να κάνουμε, σε πολύ λογικές τιμές και ποιότητα. Φυσικά αυτές τις μέρες ο χώρος της εστίασης του καφέ και της διασκέδασης έχει την τιμητική του, με τους επιχειρηματίες να διοργανώνουν εκδηλώσεις για όλα τα γούστα. Πλέον, η αγορά μας δεν έχει τίποτα λιγότερο από αγορές όμορων δήμων μας.
Η στήριξη της τοπικής οικονομικής κοινωνίας θα έχει ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του οικονομικού κύκλου για την περιοχή μας.

Το Σωματείο μας για αυτές τις γιορτές διοργανώνει και συνδιοργανώνει με άλλους φορείς διάφορα δρώμενα. Από το Σαββατοκύριακο 21-22 Δεκεμβρίου κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι του Άστρους και του Παραλίου Άστρους, θα πλημμυρίσουν από ήχους Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών κάτι που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Ταυτόχρονα στηρίζουμε τις προσπάθειες ενεργών πολιτών, επιχειρηματίων και συλλογών του Παραλίου Άστρους στην δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού για τους μικρούς και όχι μόνο φίλους μας στην πλατεία του Παραλίου Άστρους από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου έως, επίσης, τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Στις 23 Δεκεμβρίου, σας καλούμε όλους στην Συναυλία που διοργανώνουμε, με την συνδρομή και του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στην πλατεία του Άστρους στις 20:00 με καλλιτέχνες που έχουν απασχολήσει το μουσικό στερέωμα μέσω της συμμετοχής τους σε τηλεοπτικά μουσικά παιχνίδια. Μαζί μας θα είναι η Κέλλυ Ντούλια και ο Τάσος Γεωργουδιός ( The voice) καθώς και ο Βασίλης Γεωργακόπουλος (Ελλάδα έχεις ταλέντο) να μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους. Τέλος την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου στηρίζουμε τις προσπάθειες των Συλλόγων του Αγίου Ανδρέα στην διοργάνωση παιδικής εκδήλωσης στην πλατεία του χωριού.
Σε αυτές τις γιορτές ας βγάλουμε όλοι από μέσα μας τον καλύτερο μας εαυτό. Με την ευχή το νέο έτος να δώσει στον καθένα μας αυτό που προσδοκά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...