Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο ειδικές συνεργάτιδες ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Δύο ειδικές συνεργάτιδες ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Στην απόφαση πρόσληψης δύο ειδικών συνεργάτιδων προχώρησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης.

Η πρόσληψη της κ. Αδάμη Παναγιώτας του Θεοδώρου, κατηγορίας Τ.Ε. Τμήματος Ζωικής Παραγωγής Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, αφορά την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα εμπορικών δραστηριοτήτων, αγροτικής παραγωγής, αλιείας και ζωικής παραγωγής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν οριστεί να εξυπηρετήσει. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από την προσλαμβανόμενη ειδικής σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , από την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση με το Δήμο και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η διάρκεια, το είδος, η λύση της σύμβασης κλπ ρυθμίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007. 

Η πρόσληψη της κ. Μπάρλα Μαρίας του Κωνσταντίνου, κατηγορίας Τ.Ε. Λογιστικής της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ως Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, αφορά την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του, σε θέματα Διοικητικά, οικονομικά, λογιστικά και ελέγχων δαπανών. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου, τον οποίο έχουν οριστεί να εξυπηρετήσει. Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από την προσλαμβανόμενη ειδικής σύμβασης εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου , από την οποία και συνάπτεται η εργασιακή σχέση με το Δήμο και θα αρχίσει η υποχρέωση για παροχή υπηρεσιών. Η διάρκεια, το είδος, η λύση της σύμβασης κλπ ρυθμίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν. 3584/2007.

Η συνολική δαπάνη θα βαρύνει τους Κ.Α. 00-6031.001 και 00-6053 των προϋπολογισμών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οι δύο αποφάσιες υποβάλλονται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου- Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών Προσώπων Τρίπολης, για τον κατά νόμο έλεγχο και την δημοσίευση περίληψης αυτής στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

© www.kalimera-arkadia.gr

2 σχόλια

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...