Menu
RSS
Τρίτη, 07/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καμπύλης: "Με απόλυτη ασφάλεια λειτουργούν τα Λύκεια της Βόρειας Κυνουρίας"

Καμπύλης: "Με απόλυτη ασφάλεια λειτουργούν τα Λύκεια της Βόρειας Κυνουρίας"
Με γραπτή ανακοίνωση, ο Δήμαρχος Βόρειας κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης επισημαίνει: "Το άνοιγμα των σχολείων σηματοδοτεί την επιστροφή σε μια νέα κανονικότητα με νέες συνήθειες και νέα δεδομένα τα οποία οφείλουμε να ακολουθήσουμε.

Καθηγητές, μαθητές και γονείς καλούνται να συνεργαστούν και να συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία των σχολείων και στην επανένταξη των μαθητών στην κανονικότητα.

Η επανέναρξη των μαθημάτων της Γ΄ Λυκείου σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, βρίσκει τα δύο Λύκεια του Δήμου μας εφοδιασμένα με όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας, προκειμένου να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες, καθαρισμοί και προληπτικές απολυμάνσεις εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχιστούν και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για τη μέγιστη προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών.

Η διαρρύθμιση των τάξεων καλύπτει τα αναγκαία μέτρα προστασίας που έχει ορίσει ο  ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Παιδείας. Επίσης έχει προβλεφθεί και υπάρχει ειδικός χώρος στον οποίο σε περίπτωση ανάγκης θα οδηγηθεί και θα παραμείνει εκεί μέχρι την μεταφορά του, οποιοδήποτε άτομο εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με COVID-19.

Καθ΄όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολείων θα υπάρχουν καθαρίστριες, και επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες (σαπούνι και χάρτινες χειροπετσέτες) και αντισηπτικών στις αίθουσες.

Είναι χρέος όλων μας να ενδυναμώσουμε και να αποφορτίσουμε τους εφήβους καθώς διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο της ζωής τους, όπου η ψυχολογική φόρτιση είναι μεγάλη.

Ευχόμαστε στους μαθητές δύναμη και καλή επιτυχία στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων.

Προστατεύοντας τον εαυτό μας προστατεύουμε και όσους βρίσκονται γύρω μας.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!"

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...