Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τραπεζοκαθίσματα - Βόρεια Κυνουρία | Ενημέρωση για την παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου

Τραπεζοκαθίσματα - Βόρεια Κυνουρία | Ενημέρωση για την παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου

Αναφορικά με την παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας για τα ακόλουθα:

Με τον Ν.4688/24.5.2020 (ΦΕΚ Α΄ 101/24.5.2020) και συγκεκριμένα με το άρθρο 65 αυτού, τέθηκαν αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για την δυνατότητα παραχώρησης ατελώς κοινόχρηστου χώρου πέραν του αναλογούντος σε κάθε κατάστημα για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων.

Επισυνάπτεται ως συνημμένο ολόκληρο το κείμενο της άνω διάταξης προς ενημέρωση και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν προς την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου σχετική αίτηση. Επισημαίνεται ότι η αίτηση μπορεί να σταλεί και ηλεκτρονικά στο εξής e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα: 2755360138 (Κουρελής Φώτης) – 2755360170 (Δεληγιάννη Νεκταρία).

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...