Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δύο προσλήψεις θα "ανοίξουν" στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Δύο προσλήψεις θα "ανοίξουν" στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Την πρόσληψη δύο (2) χειριστών μηχανημάτων έργου jcb και γκρέιντερ, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Φ.Ε.Κ. 519/τΒ/6-3-2013, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση των απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προκύπτουν, την αποψίλωση των περιοχών του Δήμου από ξερά χόρτα και κλαδιά για τις ανάγκες πυρασφάλειας και της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων στους δρόμους ενέκρινε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας.

Ο χειριστής του μηχανήματος έργου jcb πρέπει να έχει άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου ομάδας Α΄ ειδικότητας 1 και ο χειριστής του μηχανήματος γκρέιντερ πρέπει να έχει άδεια χειριστή μηχανημάτων έργου ομάδας Α΄ ειδικότητας 3.

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα γενικά προσόντα πρόσληψης που προβλέπονται κάθε φορά για τους μόνιμους υπαλλήλους των ΟΤΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 169 του Ν.3584/2007.

Η απόφαση λήφθηκε μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Μαντά Παναγιώτη, Βλάχου Χρήστου, Γκαύρου Δημητρίου, Λυτρίβη Γεωργίου, Παπαγιαννόπουλου Αλέξανδρου, Χονδρολέου Ιωάννη, Τσιούλου Σπυρίδωνα και Παινέση Γρηγορίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...