Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ισόπεδος κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση προς το Παράλιο Άστρος!

Ισόπεδος κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση προς το Παράλιο Άστρος!

Ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά χρόνια την περιοχή της Βόρειας Κυνουρίας αφορά τη διασταύρωση της Επαρχιακής οδού «Άστρους – Λεωνιδίου» στη θέση «Ραχούλα» της ∆ηµοτικής Κοινότητας Άστρους (η διασταύρωση που οδηγεί προς το Παράλιο Άστρος).

Πρόκειται για ένα σημείο στο οποίο διασταυρώνονται τέσσερις δρόμοι και ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο, συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό οχημάτων, λόγω της αυξημένης επισκεψιμότητας τουριστών στο Παράλιο Άστρος.

Κάποιοι έχουν μιλήσει για διασταύρωση- καρμανιόλα, υπό την έννοια ότι υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος ή δυστυχήματος.

Το θέμα απασχολεί έντονα τη σημερινή δημοτική αρχή του κ. Καμπύλη η οποία βρίσκεται σε επαφή με την περιφερειακή αρχή  Πελοποννήσου του κ. Νίκα, ώστε στη διασταύρωση αυτή να προχωρήσει ένα έργο με χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι στις 26 Μαΐου 2020, η Περιφέρεια ανακοίνωσε τα προτεινόμενα έργα για το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ανάμεσά τους βρίσκεται η “Κατασκευή ισόπεδου κόμβου Επ. Οδού Κιβέρι – Άστρος – Λεωνίδιο στη θέση Άστρος – Παράλιο Άστρος” με προϋπολογισμό 300.000,00€.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες για το έργο δεν έχουν ανακοινωθεί, προς το παρόν, και πλέον αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικασίες εφόσον το έργο ενταχθεί οριστικά στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

1 σχόλιο

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Ήμουν νιος και γέρασα με αυτό το παραμύθι...... ααααα εφόσον ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων......λεφτά υπάρχουν κ. περιφέρεια; υπάρχει σε αναμονή και κάποιο τραίνο Κορίνθου-Άργους-Τρίπολης-Μεγαλόπολης-Καλαμάτας! που θα βρεθούν τα λεφτά με το 5 μνημόνιο ;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...