Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΕΣΠΑ - Κυνουρία | Αρνητική γνώμη της Διαχειριστικής για τις αναπλάσεις στις πλατείες "Β' Εθνοσυνέλευσης" και "Αγίου Ανδρέα"

ΕΣΠΑ - Κυνουρία | Αρνητική γνώμη της Διαχειριστικής για τις αναπλάσεις στις πλατείες "Β' Εθνοσυνέλευσης" και "Αγίου Ανδρέα"

Αρνητική γνώμη διατύπωσε η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για δύο έργα της Βόρειας Κυνουρίας που θα προκηρύσσονταν μέσω ΕΣΠΑ.

Στη μία περίπτωση, η αρνητική γνώμη αφορούσε τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο «Ολοκλήρωση Ανάπλασης Πλατείας Β΄ Εθνοσυνέλευσης από Οικία Ευθυμίου εώς Γυμνάσιο», με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α: 0011020479, συνολικού προϋπολογισμού «420.000,00€» καθώς από τον σχετικό έλεγχο διαπιστώνονται τα ακόλουθα: 1. Ελλιπή συμπλήρωση των στοιχείων που ζητήθηκαν με το υπ΄αριθμ. 1019/28-4-2020 έγγραφο της ΕΥΔ ΕΠ Περιφέρειας Πελοποννήσου και συγκεκριμένα δεν επισυνάφθηκαν στο ΟΠΣΑΑ οι αδειοδοτήσεις των αρμόδιων υπηρεσιών και στο ΟΠΣΑΑ υπάρχουν περισσότερα από ένα σχέδια των τευχών διακήρυξης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ο έλεγχος και να μην είναι ξεκάθαρο σε ποια τεύχη δίνεται η σύμφωνη γνώμη.

Στην άλλη περίπτωση, αφορούσε τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία σύμφωνα με την οποία θα προκηρυχθεί το Υποέργο ««ΑΝΑΠΛΑΣH ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ»», με κωδικό Ο.Π.Σ.Α.Α: 0011023043, συνολικού προϋπολογισμού «359.600,00€» καθώς από τον σχετικό έλεγχο διαπιστώνονται τα ακόλουθα: 1. Στο ΟΠΣΑΑ υπάρχουν περισσότερα από ένα σχέδια των τευχών διακήρυξης με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει ο έλεγχος και να μην είναι ξεκάθαρο σε ποια τεύχη δίνεται η σύμφωνη γνώμη.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

1 σχόλιο

  • σχολιαστής
    σχολιαστής Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 11:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ σοβαρός λόγος!!!
    Θα αποσυρθεί η εκ παραδρομής διακύρηξη θα υποβληθούν εκ νέου και θα εγκριθεί. Αρα κινείται και άρα θα υλοποιηθεί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...