Menu
RSS
Δευτέρα, 06/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάρνωνας | Προσβάσιμος πλέον ο δρόμος προς το Οροπέδιο Προφήτη Ηλία (εικόνες)

Πάρνωνας | Προσβάσιμος πλέον ο δρόμος προς το Οροπέδιο Προφήτη Ηλία (εικόνες)

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΙΤΑΙΝΑΣ

Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες και με την άριστη συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Βόρειας Κυνουρίαςγια πρώτη φορά μαζί,έγινε εφικτό ο δρόμος από Ταλμίρι προς Οροπέδιο Προφήτη Ηλία να καταστεί προσβάσιμος,και καλύτερος ύστερα απο πολλά χρόνια.Οταν ενώνονται όλες οι δυνάμεις μόνο καλό θα αποφέρει στην περιοχή μας!!!Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλους και από όλα,τους οδηγούς των οχημάτων που έλαβαν μέρος σε αυτή την προσπαθεια,γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε γίνει εφικτό και πραγματοποιήσιμο σε 2 μέρες να καταφέρουμε να διασχίσουμε όλη αυτή την διαδρομή προς το οροπέδιο του Πάρνωνα.

Για την χάρη και την ευλογία του Προφήτη Ηλία δούλεψαν πολύ παραπάνω από το ωράριο τους με ευχαρίστηση,και ήταν ένα στοίχημα που έβαλαν να καταφέρουν να διανύσουν όλη αυτή την απόσταση,με μόνο γνώμονα να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα παρευρεθεί την Κυριακή και την Δευτέρα σε αυτό το μαγευτικό τοπίο.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Χρήστο Λαμπροπουλο και στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και ειδικότερα στον Κύριο Πανουκλια,που έδωσαν αυτή την πολύτιμη βοήθεια στο εγχείρημα αυτό.

Και φυσικά στον Δήμο Βόρειας στον Δήμαρχο κύριο Γιώργο Καμπύλη και στον Αντιδήμαρχο Πολιτικης Προστασίας κύριο Δημήτρη Κατσή που ήταν παρόν την περισσότερη ώρα για τον συντονισμό όλου αυτού του εγχειρήματος.Και δεν σταματά εδώ η προσπάθεια συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα!!!

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020 08:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Διαχρονικά , όταν η τοπική κοινωνία έχει ισχυρό ενδιαφέρον για κάτι .ασφαλώς και είναι δύναμη κινητοποίησης του Δήμου .Βέβαια στο συγκεκριμένο , θα πω ότι δεν είναι αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Για άπειρα τέτοια έργα που εκτέλεσαν , κατηγορήθηκαν Τατούλης και Γιαννακούρας και ήταν το
    '' moto '' Nίκα στις εκλογές Αυτά , για να ξέρουμε τί λέμε .

  • Βαγγέλης Γιαννακούρας
    Βαγγέλης Γιαννακούρας Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 22:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Εάν γινόταν είδηση η καθημερινή διάνοιξη δρόμων προς εξωκλήσια, προς ποιμνιοστάσια και η διάνοιξη αγροτικών δρόμων ή ο καθαρισμός χόρτων και οι διάφορες τεχνικές παρεμβάσεις που ζητούσαν οι πρόεδροι όλων των χωριών της Αρκαδίας και τα ευχαριστήρια που μου έστελναν, κατά τη διάρκεια της εννιάχρονης θητείας μου στην τιμητική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, θα έπρεπε να μην υπάρχει άλλη είδηση στα τοπικά μέσα. Απλή παρατήρηση αποτελεί η παρέμβασή μου, γιατί βλέπω τα αυτονόητα και δεδομένα να τα θεωρούμε έργο προς χάριν εντυπωσιασμού και ανάγκης για προβολή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...