Menu
RSS
Τετάρτη, 22/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέα δωρεά Μαρτίνου στην Αρκαδία | Θα φτιαχτεί η παιδική χαρά στον Αγιάννη Άστρους!

Νέα δωρεά Μαρτίνου στην Αρκαδία | Θα φτιαχτεί η παιδική χαρά στον Αγιάννη Άστρους!

Δεν σταματούν οι δωρέες του εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνου (με καταγωγή από τη Στεμνίτσα) σε όλη την Αρκαδία!

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» απέστειλε επιστολή πρότασης δωρεάς, με την οποία γνωστοποίησε στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας την πρόθεσή της να αναλάβει με ίδια έξοδα τις εργασίες ανακατασκευής και πιστοποίησης της παιδικής χαράς στον Άγιο Ιωάννη Κυνουρίας μέχρι του ποσού των 40.000€ και σε κάθε περίπτωση όσο ορίσει η δωρήτρια.

Στην εν λόγω επιστολή της ανέφεραν ειδικότερα τα ακόλουθα: «Οιεσδήποτε αμοιβές θα καταβληθούν απευθείας από εμάς στους εκάστοτε εργολήπτες που θα επιλεγούν. Τυχόν φόρος δωρεάς προκύπτων από την πραγματοποίηση της εν λόγω δωρεάς βαρύνει αποκλειστικά τον δωρεοδόχο. Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε στην αποδοχή της ανωτέρω δωρεάς μας προκειμένου να προχωρήσουμε στις λοιπές ενέργειες για την πραγματοποίησή της».

Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας συνεδρίασε και αποφάσισε ότι κρίνει επωφελή για το Δήμο τη δωρεά από την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» ανακατασκευής και πιστοποίησης της παιδικής χαράς στον οικισμό Αγίου Ιωάννη Κοινότητας Άστρους, αξίας σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000,00 €) και σε κάθε περίπτωση ίσης με εκείνη που θα ορίσει η δωρήτρια.

Αποδέχτηκε τη δωεά και εκφράζει τις ευχαριστίες των δημοτών και της Δημοτικής Αρχής προς τη δωρήτρια Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου «ΑΙΓΕΑΣ» για την εν λόγω προσφορά, την οποία βεβαιώνει ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας θα την αξιοποιήσει επ’ ωφελεία των κατοίκων του Δήμου.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...