Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φθινοπωρινές ξεναγήσεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας

Φθινοπωρινές ξεναγήσεις στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας

Σε συνέχεια των αυστηρών μέτρων προστασίας που έχουν επιβληθεί σε εθνικό επίπεδο λόγω του κορωνοϊού (COVID-19), η καθιερωμένη εδώ και 36 χρόνια (!) ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ δεν πραγματοποιήθηκε φέτος από τον Μορφωτικό & Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών, στην Καστάνιτσα. Μολαταύτα το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας παρέμεινε ανοικτό για το κοινό τον μήνα Οκτώβρη, όπου καταγράφηκε σημαντική προσέλευση φθινοπωρινών επισκεπτών, μεμονωμένων και ομάδων.

Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες επισκέπτες επέλεξαν ως προορισμό ημερήσιας εξόρμησης, για τις Κυριακές του Οκτώβρη, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καστάνιτσας αλλά και την περιοχή του Πάρνωνα γενικότερα, που κατά την τρέχουσα περίοδο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για φωτογράφηση, πεζοπορία και απόλαυση της φύσης.

Ο Πεζοπορικός Σύλλογος «Φύση & Περιπέτεια» από την Αθήνα, ο Σύλλογος Σπηλαιολόγων Ορειβατών Κυνουρίας (Σ.Ο.Κ) καθώς και αρκετοί μεμονωμένοι επισκέπτες ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης όπου προβάλλεται κατά κύριο λόγο η αρμονική συνύπαρξη του ανθρώπου με το περιβάλλον και το δάσος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...