Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΤΕΒΑ | Ξεκινά η διανομή τροφίμων στη Βόρεια Κυνουρία

ΤΕΒΑ | Ξεκινά η διανομή τροφίμων στη Βόρεια Κυνουρία

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού ΠρογράμματοςΕπισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή προϊόντων στους δικαιούχους Κ.Ε.Α. ( Κοινωνικό Εισόδημα αλληλεγγύης), οι οποίοι έχουν ενεργοποιήσει την πλατφόρμα ΤΕΒΑ και είναι δικαιούχοι μέχρι την ημέρα της διανομής και περιλαμβάνονται στον πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη νομοθεσία.

          Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Μελιγούς, στη Μελιγού, την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020, από ώρα 09:00 έως 14:00.

          Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί με την επίδειξη του Δ.Α.Τ. και επίσημου εγγράφου που αναγράφεται ο ΑΜΚΑ.

          Σε περίπτωση αδυναμίας παραλαβής των προϊόντων από τον ωφελούμενο η παραλαβή μπορεί να γίνει μόνο από εξουσιοδοτημένο άτομο.

          Κατά την διαδικασία της διανομής θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού (απαραίτητη η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η χρήση μάσκας κλπ)

          Αν ο ωφελούμενος δεν προσέλθει την ημέρα της διανομής, τα προϊόντα παραδίδονται σε δομές συσσιτίων.

 

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...