Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας | Ηλεκτρονική αποστολή ειδοποιητηρίων ύδρευσης

ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας | Ηλεκτρονική αποστολή ειδοποιητηρίων ύδρευσης

Η ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας συντασσόμενη με τις οδηγίες, τα μέτρα και το κυβερνητικό σχεδιασμό για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, αλλά και σε μια προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της προς τους καταναλωτές εισάγει μια νέα διαδικασία, την χρήση ηλεκτρονικής αποστολής ειδοποιητηρίων ύδρευσης.

Πέραν της αποστολής μέσω ΕΛΤΑ, δίνεται εναλλακτικά η δυνατότητα αποστολής των ειδοποιητηρίων ηλεκτρονικά, στην διεύθυνση που θα δηλώσει ο καταναλωτής, επιτυγχάνοντας οικονομία χρόνου, περιορισμό λαθών και απώλειας ειδοποιητηρίων.

Δίνεται επίσης, η δυνατότητα η αποστολή των ειδοποιητηρίων ύδρευσης να γίνεται εις το εξής αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), κατόπιν σχετικής αιτήσεως του καταναλωτή.

Προκειμένου να είναι δυνατή η ηλεκτρονική αποστολή των ειδοποιητηρίων ύδρευσης παρακαλούνται οι καταναλωτές όπως συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και εν συνεχεία να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επισυνάπτεται η φόρμα για την δήλωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης.

Η Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Αναγνωστάκου Χριστίνα

Συνημμένα αρχεία: 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...