Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος | Ντόπιοι και επισκέπτες μιλούν για την επιστροφή στην "κανονικότητα"! (vd)

Παράλιο Άστρος | Ντόπιοι και επισκέπτες μιλούν για την επιστροφή στην "κανονικότητα"! (vd)

Αυξημένη η κίνηση στις καφετέριες και τους δρόμους του Παράλιου Άστρους που αποτελεί το Νο1 καλοκαιρινό προορισμό γθα την Αρκαδία.

Πολλοί ήταν εκείνοι, ντόπιοι ή μη, που επέλεξαν το Παράλιο Άστρος για να πιουν τον πρωινό καφέ τους και να το συνδυάσουν με μία εξόρμηση, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να περάσουν το διάστημα της καραντίνας στην περιοχή και εξακολουθούν να διαμένουν εκεί.

Όλοι όσοι μίλησαν στην κάμερα, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το άνοιγμα της εστίασης, καθώς ήταν κάτι που το περίμεναν καιρό, ενώ ταυτόχρονα δήλωσαν αισιόδοξοι για το μέλλον.

Ταυτόχρονα, οι ερωτώμενοι μίλησαν και για την καθημερινότητά τους στο παράλιο Άστρος αλλά και για τις απολαύσεις που είχαν στερηθεί όλους αυτούς τους μήνες και πλέον είναι σε θέση να τις χαρούν.

Β.Γ.

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 10:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο πρώτος-πρώτος τύπος που μιλάει και λέει ότι είναι Λάκωνας, πώς κατέβηκε από την Αθήνα για να πάει στη Λακωνία και σταμάτησε κιόλας στο Άστρος να δει τα ξαδέρφια του; Δεν του έκανε έλεγχο κανένας στο δρόμο; Τόσα διόδια πέρασε. Αφού δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις από νομό σε νομό. Μόνο από δήμο σε δήμο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...