Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εργασίες συντήρησης στα Λύκεια του Άστρους (εικόνες)

Εργασίες συντήρησης στα Λύκεια του Άστρους (εικόνες)

Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας υλοποίησε εργασίες συντήρησης των Λυκείων Άστρους.

Στο Γενικό Λύκειο Άστρους πραγματοποιήθηκε ελαιοχρωματισμός στην εξωτερική κτιριακή υποδομή καθώς και στα βοηθητικά κτίρια. Παράλληλα εκτελούνταν εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού σε όλα τα κιγκλιδώματα των ορόφων του σχολείου.   

Στο Επαγγελματικό Λύκειο Άστρους πραγματοποιήθηκαν εργασίες τοποθέτησης προστατευτικού γείσου περιμετρικά του στηθαίου της οροφής του κτιρίου, με στόχο την προστασία από την διάβρωση που προκαλούν τα βρόχινα νερά. Κατά την τοποθέτησή του, έχει δοθεί από τον ανάδοχο η πρέπουσα επιμέλεια και προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η μεγάλη αντοχή στον χρόνο υπό τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.   

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν σε όλες τις ανωτέρω εργασίες είναι πιστοποιημένα, καινούρια και κατάλληλα για τον σκοπό τον οποίο προορίζονταν. 

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας δήλωσε σχετικά: «Στόχος της Δημοτικής μας αρχής είναι όλοι, μαθητές και καθηγητές να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και αναβαθμισμένο σχολικό περιβάλλον. Έχουν εκτελεστεί εργασίες συντήρησης οι οποίες θα έπρεπε να έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά χρόνια πριν και όλα τα σχολεία του Δήμου μας σήμερα βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Συγχαρητήρια αξίζουν στον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Αλέξιο Αρφάνη καθώς και στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Παναγιώτη Καμπουρολιά για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Όλοι μαζί φροντίζουν για την καλή λειτουργία και συντήρηση των σχολειών και για την άμεση αντιμετώπιση κάθε προβλήματος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...