Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράλιο Άστρος | Προχωρά η διαδικασία για την αρχιτεκτονικής μελέτη αποκατάστασης του Κάστρου

Παράλιο Άστρος | Προχωρά η διαδικασία για την αρχιτεκτονικής μελέτη αποκατάστασης του Κάστρου

Σε απόφαση την οποία υπογράφει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού, Θεμιστοκλής Βλαχούλης Αρχιτέκτων Μηχανικός, προβλέπεται η προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης επιλογής αναδόχου για την «Εκπόνηση επικαιροποιημένης αρχιτεκτονικής μελέτης για την αποκατάσταση του Κάστρου Παραλίου Άστρους Β. Κυνουρίας, Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου».
Η πρόσκληση θα αποσταλεί σε τρεις οικονομικούς φορείς και θα αναρτηθεί στο ΚΗΜΔΗΣ, για τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμες ημέρες, πριν από την κοινοποίηση της απόφασης ανάθεσης.
Η πρόσκληση για την υποβολή προσφοράς θα αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στην ιστοσελίδα του ΥΠΠΟΑ http://www.yppo.gr και στην ιστοσελίδα http://diavgeia.gov.gr.
Η δαπάνη για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση επικαιροποιημένης αρχιτεκτονικής μελέτης για την αποκατάσταση του Κάστρου Παραλίου Άστρους Β. Κυνουρίας, Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϋπολογισμού 37.200,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) θα βαρύνει την πίστωση για το έτος 2022 της ΣΑNA514-ΠΔΕ 2021, από το έργο με κωδικό 2022NA51400000 5150321 «Επείγουσες στερεωτικές και αναστηλωτικές εργασίες» (π.κ.1960ΣΕ01400001).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...